Zvezdan ušao u direktan sukob sa Anom, pa izneli prljav veš iz svog braka "SVE SAM TI DALA, GODINAMA SAM ŽIVELA U ZABLUDI" (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako je za juče bilo najavljeno Vanredno ubacivanje, to se sinoć nije desilo. Naime, voditeljka Dušica Jakovljević je poručila gledaocima, da se u tom trenutku na velelepnom imanju dešava sukob Ane Ćurčić Zvezdana Slavnića.

Međutim pre toga, Ana je razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem o Zvzedanovoj prevari. Naime, Janjuš je priznao da se kaje jer je izgubio svoju bivšu suprugu Enu, jer je i sam načinio prevaru.

Anu Ćurčić ganula je pesma ''Nisam te se nagledao'' te je stala tik ispred Zvezdana Slavnića, kako bi ga isprovocirala numerom, koju mu je posvetuila. Slavnić nije ostao imun na njeno prisutvo, te joj se nasmešio, Ćurčićeva se blago osmehnula, dok joj je pogled zastao na bivšem parneru.

Zvezdan ušao u direktan sukob sa Anom, pa izneli prljav veš iz svog braka

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zvezdan Slavnić obavestio je Anu Ćurčić da je ostavio Anđelu Đuričič, ali ga je reakcija bivše supriuge iznenadila jer ga ona nije konstatovala.

Zvezdan je sve vreme pokušavao da priča sa Anom, ali mu je ona ponovo brutalno odgovoorila:

-Prema tebi nemam nikakve emocije, jer si nula prijate, čovek i muškarac. Kad se ova tvoja bude vratila u ovu kuću, ja ću je postaviti na mesto. Ti si iz naše kuće došao ovde, da bi napravio sranje. Misliš da je meni problem tvoja mala? Ne, ona je jedna kap u moru. Želiš li da pričamo šta si radio pre nego što si došao? Šta bi radio da sam ja bila u Švajcarskoj i rekla ti da sam naškla nekog dok si bio tamo gde si bio? -upitala je Ana.

-Ostavio bih te - rekao je Zvezdan.

-Ne bi. Ti si bolestan. Koje pare si od mene dobijao? Sve sam ti dala! Godinama sam živela u zabludi. Imaš devojku, praviš joj ovde dete - rekla je Ana.

-Ne se*endaj. Ti da si gospođetina, ne bi bila tu gde si sad - rekao je Zvezdan.

-Usr*ao si mi se u život. Mnogo si kontradiktoran. Idi kod svoje devojke - rekla je Ana.

"PRVO DETE MI JE UMRLO" Bolna ispovest Ane Ćurčić, život je nije mazio: OSAM DANA JE ŽIVELO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading