SANJA PREBACILA MIKICI ZA MALI BUDŽET Grujićeva mu preko ovoga neće preći, ubeđena da je NAMERNO ZABORAVIO Zvezdana
Foto: Printscreen

Zadrugari su komentarisali podelu budžeta Mikice Bojanića. Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Lepom Mići:

- Mislim da je današnji budžet izazvao velike promene u kući. Mikica je podelio kako je hteo, ali ja bih samo Matoroj dao veliki. Njega boli ku*ac, radio je sve što rade vođe. Ja ne bih ništa uradio kao Mikica, dovoljno sam rekao šta mislim o tome. On sebi bira prijatelje, saborce. Dosta mi je tih priča da ja sugerišem zadrugaima. Ja bih Zvezdanu, Anđeli, Aleks dao veliki budžet. On je tek danas posle budžeta saznao šta neki misle o njemu, jedna podela budžeta otkriva sve - rekao je Mića, pa je reč dobio Boki:

SANJA PREBACILA MIKICI ZA MALI BUDŽET Grujićeva mu preko ovoga neće preći, ubeđena da je NAMERNO ZABORAVIO Zvezdana

 

 

- Ja bih se složio sa Filipom i sa Mićom. Nije on dečko malouman da mu neko popuje šta da kaže. Meni je dao mali budžet, meni te pare ništa ne znače. a meni znače te lepe reči koje je on uputio. Mislim da je ispravno podelo budžet - rekao je Boki.

- Svako ovde ima pravo, moje je da budem razočarana, a njegova da daje budžet kako želi. E sada, kada je Neca nazvao jednu osobu ološem, izbio je haos, a onda kada je Mikica nazvao MIljanu ološem, dobio je aplauz. Necu su kudili jer je možda u pravu, ali mora da ćuti, a neko može da radi šta hoće. Moram da kažem, za Labusnkog da je optužio MIkicu da je pričao Zvezdanu iza leđa, a danas je Mikica baš Zvezdan zaboravio iako je on to poricao, a za Mariju Kulić dao joj je veliki, a pre toga rekao, daće kako on želi. Ja sam očekivala srednji - rekla je Sanja.

SANJA PREBACILA MIKICI ZA MALI BUDŽET Grujićeva mu preko ovoga neće preći, ubeđena da je NAMERNO ZABORAVIO Zvezdana

 

 

- Desila se greška, ja nikome nisam imao u glavi da mu dam budžet, pogrešio sam, a Sanji mi je krivo što sam dao mali budžet. Neka Marko kaže da sam joj danas prišao i rekao joj ono što misli - dodao je Mikica.

- Mislim da nije u redu što joj je dao mali budžet, i samo da kažem nisam ljubomnorisao na Mikicu kao što se priča - dodao je Marko,.

- Ona ima pravo da kaže šta misli - dodao je Mikica.

IZNENADIO GA SREDNJI BUDŽET Zvezdan priznao OVO, umešao se i Car, pa pokušao da ih ZAVADI

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading