"LJUBILA SE SA ZVEZDANOM U IZOLACIJI" Bilal otvorio oči Filipu, otkrio šta mu je devojka radila iza leđa: CAR PODIVLJAO I JAVNO OSTAVIO ALEKS!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 Filip Car prokomentarisao je odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića i tom prilikom istakao je da Brajlović gaji jake emocije prema bivšoj devojci.

- Napravio sam rezime. Mislim da se Maja busa u prsa i ponosi stvarima koje su drugim devojkama nepriajtne, ona voli da stavi akcenat da je sa svima. Nijedan momak ne voli Maju kao Bilal. Prošle godine sam imao emociju prema Maji, stvarno nije gledala druge muškarce, držala se mene i u dobru i u zlu. Ona je devojka kojoj treba autoritet. Ove godine sam uspeo da postignem da je ne priznam kao devojku - rekao je Car.

-Vidiš kako naglašavaš, kako potenciraš da nisi bio sa mnom. Mogu i ja da naglasim da je Aleksandra imala se*s sa Janjušem, muvanje sa Zvezdanom...Što imaš potrebu da me poniziš? Maja je kao jako loša, a svi se vraćate u odnos sa mnom - rekla je Maja.

- Ove sezone mi je pokazala besprekorno ponašanje. Kad uvredim nju, njene priajtelje i porodicu da mi ne uzvrati, da ne napravi bezobrazluk. Nije provocirala, podbadala, prala je i čistila. Ti si Bilale bio si sa Majom Kovačević kad si osećao emociju prema Maji Marinković, to se desilo i meni. Opet ti kažem, ja smatram da sam u ozbiljnoj vezi sa Aleksandrom i težim ka tome. Neću biti neko ko će biti inicijator bilo kojeg konflikta ili problema. Bilal se stavrno bori da prikrije svoje istinsko osećanje prema njoj, ali nije siguran u nju jer je labilna - rekao je Car.

-Pogubio sam se u svemu što pričaš - rekao je Bilal.

-I meni i Aleks se desila prevara, uvreda, ostavljanje, ali sad imamo jako dobar odnos. Zadovoljan sam i perspektivan, dobro se osećam. Bilal Maju ekstremno voli. Gde je nestala ta ogromna ljubav za dva meseca? Kad bi Maja sad sedela pored mene, ne bi videla nikoga u ovom prostoru - rekao je Car.

-Čuo sam se i sa Lemurima naravno - rekao je Bilal.

-Da nisi stigao i do mojih u Crikvenici. Ti se bojiš emocija, reci da je voliš. Ne, ti se plašiš mene, Janjuša, Stefanovića, ovog, onog - rekao je Car.

-Ne ponižavajte me i ne vređajte da se ja ne upalim - rekla je Maja.

-Možemo se mi oko Aleks posvađati. Što si joj sve zabranio. Devojka ćuti, napravio si to od nje. Ona je sa momkom (Dejanom) samo zarad rijalitija. Sad kad bih rekao Caru koji je megabaja šta si radila u izoalciji, ostavio bi te odma - rekao je Bilal.

-Reci mi šta je radila. Izgleda da me svi lažu - rekao je Car.

-Šta sam radila, reci - rekla je Aleks, pa tražila Zvezdana.

-Ti si jedini muškarac koji Maju voli. Reci mi ovu informaciju - rekao je Car.

-Ja te ne lažem, kunem ti se - rekao je Bilal.

-Nisi Dejan Dragojević, džaba ga kopiraš sa tom bradom - rekla je Aleks.

-Jednom su se poljubili na blic, drugi put ju je uhvatio za gu*icu i privukao. Kunem se Bogom, svime - rekao je Bilal.

-Onda mi sad raskidamo momentalno. Marko, je l' si siguran jedan kroz jedan - rekao je Car Marku.

-Nisam se poljubila sa njim. Nije došlo do poljupca, nije me poljubio - vikala je Aleks.

-Nije bio poljubac - rekla je Ana.

ORI SE BELA KUĆA Maja i Bilal u žestokom okršaju, BRAJLOVIĆ SE JAVNO OBRATIO TAKIJU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading