Miljana i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ivan Marinković progovorio je o svom odnosu sa Miljanom Kulić i istakao je da je spreman da njihovom sinu Željku pruži materijalnu zaštitu.

-Ko si ti da savetuješ Miljanu da ide kući? Da nećeš ti da izdržavaš njenog sina, kao sve ove godine- glaislo je pitanje gledalaca koje je bilo upućeno Ivanu.

-Nisam niko, da bih smeo da je teram kući. Reći ću joj uvek da ide ako joj nije dobro, jer na to imam pravo. Marija i sama zna to da kaže. U Željkovom životu ću biti, niko ne može da vidi kakva će biti budućnost - rekao je Ivan.

-Gledaoci su rekli da Miljana finansijski svoje dete obezbeđuje, a da ti nisi bio prisutan godinama, ali joj govoriš da ide - rekla je Dušica.

-Imam pravo, jer za to osećam potrebu. Ja ću Željku biti pravi otac, trudiću se da mislim o Željku. ali i o njoj - pravdao se on.

-Ne tražim nikakvu pomoć od njega. Da je tako, možda bih preusmerila sovje emocije prema njemu. Kaže da nije bitna prošlost, ali ni budućnost nije važna, koliko je značjna sadašnjost. Mama mi je rekla da napolju i ne zovem Ivana, jer će Željko samo patiti, ako se ovako nastavi. Ako bude želeo da izdržava Željka, meni će biti još draže - rekla je Miljana.

-Pre početka nisam imao kontakt sa Željkom. Uvideo sam da se Marija trudi da Željko ne izgovara moje ime više. S obzirom na to, ne želim da potenciram ovde moj odnos sa njim. Bolje je da me nigde nema, nego da budem prisutan kao vi. Vrlo ponosan ću izaći odavde - govorio je Marinković.

-Ukoliko mi se pogoša zdravlje, ja očekujem od tebe da Željku prepišeš novac i imovinu - rekla je Miljana.

-Prekjuče u pušioni je Ivan pričao kao će pare da raspodeli nakon rijalitija. Kazao je da će ćerki dati pare, a da Željku ne želi da da, jer on ima novca - istaka je Marija.

-Taj razgovor se nije desio u pušionici, a daleko je od istine, jer srž nisi potrefila. Moja ćerka će dobiti pravi auto, shodno njenim godinama, a Željko mali autić shodno svom uzrastu- objasnio je Ivan.

"PRETI MI DA ĆE ME SMESTITI U LUDNICU" Miljana se sukobila sa Marijom, otkrila jezive porodične tajne: Ona oca i sestre nagovara da to rade!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading