"NJEGA JE BLAM ANĐELE" Ana raskrinkala Zvezdana, on priznao da se stidi ljubavnice, muk u beloj kući!
Foto: Alo/Printscreen

U toku emisije "Gledanje snimaka" zadrugarima su prikazani Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić koji raspakuju poklone podrške i kako on odbija da nosi zajedničke majice koje su dobili.

-Hoće za spavanje da nosi. Ja sam onaj tip koji bi nosio iste trenerke. Previše sam ljubavna. Kad sam videla majice, ja sam odlepila. Naravno da njemu to ne pristaje. Mnogo mi je kul što sad ne može da mi zamera da mi je kratko za spavanje - rekla je Anđela.

-Boli njega uvo ne budi smešna. Nisu poslali listerin i intimni tečni sapun. To sledeći put - rekla je Marija.

-Sve mi je slatko, ali brate... To joj ja objašnjavam - rekao je Zvezdan.

-Ako ga ja ne nagovorim, vidi. I balone ću doneti - rekla je Anđela.

-Tačno se vidi razlika u godinama što kaže Žana. Vidi se da je njega uhvatio transfer blama. Sve je to lepo, ali oni su krindž. Mene je uhvatio. Ona se oduševljava, a on gleda kao koga boli uvo. Ja osećam njegovu neprijatnost dok ona skače i gleda gaće, pidžame. Kao kad se ćerka hvali tatici da je kupila novu majicu - rekao je Neca.

-Ona je iskukala i to je to, kao što je i rekla na klipu. Meni je sve jasno, nemam komentar majke mi. Njega je bilo blam i sad ga je blam, ali se drži, ne da se odmah da ti kažem. Krindž mi je simpatično jer su se on i njegova ćerka dogovarali, on ne ume da kaže krindž nego grindž i njihov dogovor je bio da on kad je pozdravlja ne spominje Saru nego grindž - rekla je Ana.

-Pa blam... Nisam navikao - rekao je Zvezdan.

"KUMIM VAS KAPOM NEBESKOM" Vladimir Tomović uputio javni apel, ovo ne može da prećuti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading