NA ANINOM PROFILU OSVANUO MILAN MILOŠEVIĆ Zaboravila da obriše snimak sa bivšim voditeljem Zadruge, sve isplivalo (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Jedna od aktuelnih tema, koja je meta komentarisanja gledalaca je odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je ušao u Zadrugu, te je nakon ulaska Anđele Đuričić, posvetio svoju pažnju njoj, a potom ustao i javno ostavio Anu Ćurčić, sa kojom je u vanbračnoj zajednici već 15 godina, kako bi ušao u ljubavnu vezu sa Đuričićevom.

Iako je ostavljena, Ana nije mogla da gleda svog vanbračnog partnera sa drugom te je ušla vanrednim ubacivanjem u Zadrugu kako bi ga "raskrinkala", a sada nakon nekoliko meseci u rijalitiju su oboje izneli jezive optužbe na račun jedan drugog.

NA ANINOM PROFILU OSVANUO MILAN MILOŠEVIĆ Zaboravila da obriše snimak sa bivšim voditeljem Zadruge, sve isplivalo (VIDEO)

Printscreen

 

Ana je govorila da je Zvezdan pratio Zadrugu dok je bio u zatvoru i nakon toga, dok je ona rsdila i nije imala vremena da prati, a sada je isplivao dokaz da su ipak pratili rijaliti na Pink televiziji i to od prve sezone.

Na instagram profilu Ćurčićeve može se videti video iz prve sezone, gde je voditelj Milan Milošević, koji je prvo bio učesnik Zadruge, a potom postao i voditelj, narednih 5 godina u Beloj kući, sa Markom i Divnom DNK, koji su takođe, bili učesnici prve sezone.

U ovom interesantnom videu, koji je Ana podelila pre 5 godina na svom Instagramu, Milan pita Divnu da li nekada sprema kolače

- Ponekad spremim prženice - rekla je Divna.

- Pa to nisu kolači - rekao je Milošević u snimku, što je verovatno bilo smešno Ani te je objavila ovaj video na svoj profil i u opisu napisala "prženice"

Podsetimo, podeljena su mišljenja vezana za odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića: dok jedni tvrde da je Ana zaista prevarena i zlostavljana žena, po rečima Ćurčićeve koja je optužila Zvezdana d aju je tukao i maltretirao, drugi tvrde da je sve ovo dogovor Ćurčićeve i Slavnića, te da su dugo planirali ovaj "scenario".

Šta je istina ostaje nam da saznamo, a u nastavku teksta pogledajte video koji je Ana objavila na svom profilu:

"ALEKSANDRA, BEŽI" Užasne scene u Zadruzi, takmičarka izgubila kontrolu, lomi sve pred sobom i pokušava da izađe iz rijalitija (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading