"RADI MI TO OD 19. GODINE" Ana Ćurčić otkrila još jedan Zvezdanov metod maltretiranja, ono što joj je radio je stravično
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić otkrila je Nenadu Laziću Neci zbog čega se tokom proteklog dana osećala poletno, te je vratila veru u život i put ka ''oslobođenju''.

-Kad sam ja imala devetnaest godina, odemo na splav, ja đuskam, pogledam u njega, Zvezdan u mene i stanem. Tako je bilo do dana današnjeg, zato me je gledao, jer sam bila totalno opuštena. To je faca, koja je želela da mi naruši samopouzdanje. To je duboka psihologija - rekla je Ana.

-Sve što si rekla, rekla si mu kroz neku vašu šifru. Stavila si mu do znanja da te je nije sramota da igraš - rekao je Neca.

-Ja sam se sinoć prvi put oslobodila posle mnogo godina i pokazala da sam slobodna da igram. Vi to sa strane tumačite to kao na moju želju da se takmičim sa njim ,a priča je veoma složena. Problem koji traje godinama, gde ne možeš da radiš ono što voliš - kazala je Ana.

-Siguran sam da je gledaocima jasno sve. Kao kad si rekla zbog čega je važna pesma ''Oktobar''. Kad sam čuo danas tu pesmu, jasno mi je bilo da ne govoriš u prazno - rekao je Neca.

-Idem ka svojoj slobodi. To mi mnogo znači. Veruj mi, Zvezdan bi sad rekao, kad bi bio iskren, da se od njega maksimalno stidim - rekla je Ana.

"TI SI DŽIBER I LJIGA" Totalni haos u Zadruzi, Aleks sasula Caru sve u lice, pljušte uvrede 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading