"DOSADNI FOLIRANTI" Milica Veselinović ne može da preboli Marka, pa našla priliku da potkači i nju, zamerila joj vezu sa Markovićem
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć su, u toku nominacija zadrugari birali između Žane Đorđevoć i Marko Stefanović, a reč su dobili Milica Veselinović i Miljan Vračević.

-Marko i ja imamo korektan odnos. Jako je kulturan i fin dečki, braniš je i staneš uvek ispred svoje devojke i zaštitiš je. Ja Vam želim sve najlepše. Žana ili ti Omnija, kako god, ona je prosto dobra prema meni. Imamo korektan odnos, niti mi smrdi niti mi mirše. Dosadan mi je odnos između nje i Marka Markovića. Njihov odnos je fejk, foliranti su. Ne vređamo se ona i ja, iz njene tačke gledišta veze traju kao čašica jogurta. Žani šaljem a Marka otsavljam - rekla je Milica.

-Marko je momak kojeg ja ovd poštujem, ulazio je u sukobe sa žanom, ali nikada nije ništa loše uradio. Imao dosta zajedničkih prijatelja, i dobri smo i sve ovo ti kažem od srca. Svoje neke kodekse i kvalitete koje poseduje, ne može da na pravi način iznese. Ovde ima dosta ološa i šljamova, ali takvi smo kakvi jesmo. Nisu svi za sve. Žana je devojka koju najduže znam od svih zadrugara. Žana je totalno drugačija ovde nego napolju. Kada bi Žana bila iskrenija, bila bi mnogo bolja i promenio bi se ceo tok rijalitija. Opusti se, nećeš ugroziti svoj identitet. Napeta si čoveče. Ja ti kažem smiri se, Marko ti ćeš me razumeti, šaljem tebe ostavljam Žanu - rekao je Miljan.

"PLASTIČNA SI I SPOLJA I IZNUTRA" Neca pokušao da spusti Žanu na sve načine, pominjao joj i dete, a ona mu brutalno uzvratila

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading