"ŠAMARAO JE ANĐELU, ANU MALTRETIRAO PRED SVIMA..." Veče u kom je Zvezdanu pala maska, napravljena retrospektiva njegovog maltretiranja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Neca Lazić jedan je od retkih zadrugara koji se nikada nije plašio da kaže mišljenje o Zvezdanu Slavniću, a tokom nominacija on je to još jednom dokazao.

-Kada je počelo ovo veče, kada je Ana rekla ono, pala mi je vilica i ostao sam u šoku, a sada razumem što ima žal za nekim životom od ranije. Ostao sam u šoku što Zvezdanu ni Ana ni Anđela nisu rekle ništa, a on im je uništio živote. Anđela je sada pokazala da dostojanstva nema, siguran sam da bi se pomirila sa njim- rekao je Neca, pa nastavio:

-Što se tiče Zvezdana, ja smem sve da mu kažem, meni nije ulio to strahopoštovanje koje imaju drugi zadrugari. Mislim da je Zvezdan emotivni manipulator. Kada je tek ušao u Zadrugu trudio se da svima ulije poverenje i da bude dobar sa svima kako bi ih pridobio. Zato je danas svima glavni krivac Ana i više se osuđuju ona i Anđela nego on koji ima katastrofalno ponašanje. On ovde ugrožava svojim ponašanjem, niko nije reagovao na polivanje Ane, prevrtanje njenog kreveta, nasrtaje na Anđelu...Većina ljudi se, nažalost, tebe plaši Zvezdane. Ne znam kako si im to ulio, ali ja se tebe ne plašim. Zaletiš se na nekoga kako bi se ta osoba ućutala, to si pokušao da radiš i sa Anom, ali drago mi je što nisi uspeo i nije se ućutala.

-Gde ćeš gore nego da se tako ponašaš prema jednoj ženi. Neću da bude da potenciram tu priču, ali onaj šamar koji si udario Anđeli, kakva god da je, to ne zaslužuje. Nijedna žena nije zaslužila udarac od muškarca, pogotovo ne ona što ima 24 godine. Ona je sama rekla Mikici da si je udario, i verujem da je to istina iako je kasnije pokušala da te opravda- govorio je Lazić.

-Ja sam to demantovala, istina rekla sam u žaru svađe. Dodala sam u žaru svađe neke stvari koje se nisu dogodile. Kasnije kada sam shvatila da sam preterala, sam rekla da se to nije desilo-  bez srama je branila svog nasilnika Anđela.

"NASILNIK, ŽENE SU DRHTALE OD STRAHA" Zadugarka iznela stravične detalje terora koji Zvezdan sprovodi, o ovome se ćutalo: Zvala bih policiju, klecale su mi noge

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading