Milan Milošević o Aneli Ahmić
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je napustio posao na Hype televiziji, Milan Milošević redovno je glavna tema medija i javnosti, a uveliko se nagađa da bi uskoro mogao da se vrati svom bivšem mestu i postane ponovo deo rijalitija "Elita" kao voditelj.

On se sada gostujući u jednoj emisiji osvrnuo na razne aktuelnosti vezane za pomenuti rijalitija i trenutne glavne aktere, a između ostalog prekomentarisao i Aneli Ahmić, koja je od samog ulaska privukla veliku pažnju s obzirom da je priznala da ju je partner prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, te se od tog trenutka nagađa šta je od svega toga istina.

Milan Milošević

Printscreen

 

- Aneli je dosta gledala rijaliti i ranije. Ja je znam iz "Parova", Sita je tamo bila učesnica, njena rođena sestra, ja sam tamo dolazio kao novinar. Videlo se da je ona materijal za to. Ne kažem da laže, ali da ima dosta segmenata glume zarad pitanja itd, ima. Sve je otišlo prebrzo sa te prevare, na Janjuša. Mislim da su Janjuš i ona u vezi, samo to kriju. Tako je bilo i sa Majom. Njih dvoje su zajedno, ali nisu još javno to obelodanili. Ophodi se prema njoj kao prema Maji na početku, ja sam tad bio voditelj, ali smo ih puštali. Tako će i oni. Danas sam gledao neki klip gde ne zna glavne gradove. I Maja je imala tako... - rekao je Milan.

- On pokušava da sprda devojke, kako bi ispao smešan, a zapravo nabacio paravan. Samo prema takvim devojkama može da bude superioran. Iz nje nije izvučeno ni 10%, tu sam ja bio tata-mata. Od Nove godine se zahuktava uvek rijaliti, tada stižu čestitke, tada kreće pravi rijaliti, padaju maske. Ne mogu oni da glume preko tri meseca. Ja sam tri meseca vodio borbu, posle sam se totalno promenio. Posle Nove godine ide novi rijaliti - dodao je Milošević.

Aneli Ahmić

Printscreen

 

- Još ako ti budeš vodio... - nadovezala se voditeljka.

- Videćemo, to se nikad ne zna - rekao je Milan, pa nastavio:

- Maja će svima pomrsiti konce. Ona bi se iz inata ovde popela na kamermane i svašta radila... Svi očekuju njen ulazak u Elitu. On se zbog Maje razveo, ona je nosila njegovo dete... Ona je abortirala, on joj se nije javljao i to je tužno - dodao je Milošević za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading