Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Majka Aneli Ahmić danas je prvi put progovorila o ćerkinom učešću u rijalitija, a tom prilikom osvrnula se i na bivšeg zeta. 

Podrška Ahmićeve isticala je nekoliko puta da Durdžić nije slao pare za dete, a danas je njena majka otkrila da ih je Asmin posetio pre 20 dana i da je Nori, njegovog ćerki dao 500 evra. 

Asmin je za Alo! prokomentarisao reči bivše tašte:

- Jesam li ja kriv što sam hteo da napravim od njene ćerke damu i majku? Jesam li ja kriv što sam im obnovio kuću u Dubrovniku ? Jesam li ja kriv što nisam hteo da podržavam Anelin zivot, klubove, opijanje i ostale nemoralne stvari?- započeo je Durdžić, pa dodao:

Asmin isprozivao Marka Markovića

Printscreen

 

- Anelina mama nagovorila je svoju ćerku da ne očisti dete da bi imala lagodan život pored mene, i da me vežu s tim? Jesam li ja kriv sto ona ostavila dete i otišla da se valja po krevetu sa Janjušem? Jesam li ja kriv što ona pokazuje svoje pravo lice i zapravo pokazuje kako je odgojena? Ne nisam!! Njih samo boli to sto sam se ja zaljubio u Staniju. Žao im je što su me izgubili, jer sam im bio pokretni bankomat- otkrio je Asmin za Alo!, pa se osvrnuo na reči Aneline majke koja je komnetarisala da je Staniji dao 50 000 evra.

- Šta nju briga koliko ja trošim? Stanija je i pre mene imala i svoj stan i svoje auto, odnosno luksuzni život. Staniji nisam ja potreban za novac kao što sam njima bio potreban. One su uradile sve da mi pošalju inspekciju i da završim u zatvoru. Mrtve su za mene- poručio je za kraj Asmin. 

Podsetimo, Asmin je više puta isticao da Aneli ništa nije falilo i da je uvek imala mesečna primanja, ali da je svejedno odlučila da uđe u rijaliti. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading