Nora i menadžer
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Asmin Durdžić nedavno je izrazio sumnju da dete koje ima sa Aneli Ahmić nije njegovo. 

On tada nije bio spreman da otkrije identitet, kako on kaže, pravog Norinog oca, a sada nam je dostavio i dokaze koji su ga podstakli na ovu sumnju.

Naime, Aneli je, navodno, u kratkom vremenskom periodu bila sa izvesnim muškarcem, kako on tvrdi, a onda je uplovila u odnos sa Durdžićem. 

Asmin nam je otkrio da je počeo da sumnja u priču o očinstvu nakon što je Anelina drugarica koja je sa njom boravila u Švajcarskoj, upravo njemu ispričala detalje. 

- Aneli mi je rekla da je taj muškarac najbolji drug njenog brata, nakon čega je njen brat rekao da ga u životu nije video - počinje priču Asmin za Alo!. 

Kako on tvrdi, Aneli je pokušala da se izvuče tako što je drugaricu optužila da je bila sa pomenutim muškarcem, nakon čega se ona javila i potpuno je raskrinkala: 

Rekla mi je da je Aneli bila sa njim i da je radila test za trudnoću pet dana pre nego što sam ja otišao po nju u Švajcarsku. Ona je tada boravila sa tom drugaricom i u tom stanu se viđala sa njim - otkriva nam Durdžić. 

Anelina porodica je blokirala drugaricu, jer je, kako se navodi, upravo ona pokrenula priču o DNK testiranju. 

Kako saznajemo, muškarac za koga Asmin tvrdi da je otac male Nore je poznati estradni menadžer koji živi i radi u Švajcarskoj (identitet poznat redakciji).

Još više sumnji podstakla je sličnost fizičkog izgleda između Nore i estradnog menadžera.

Podsetimo, Asmin je pre nekoliko dana poručio da je pokrenut postupak za oduzimanje deteta od Aneli Ahmić, a da li ovaj potez govori da je prešao preko priča i odlučio da se bori ćerku, ostaje nam da vidimo.

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading