Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" učesnici su kritikovali Aneli Ahmić zbog njenog ponašanja na prethodnoj žurki, a ona je nakon toga dobila histerični napad.

Naime, ona je želela da isprovocira Marka Janjuševića Janjuša, ali joj se obilo glavu, a zbog negativnih komentara ukućana, Aneli je napustila emisiju i plakala kao kiša:

- Mene tvoj i njegov odnos ne intresuje, ali trpi posledice za svoje ponašanje. Sinoć si provocirala, ima pravo da ti vrati. Ti ne kapiraš kada njega boli, boli tebe ku**c. Janjuš i ti imate odnos, oni nikada neće reći ništa loše Janjušu, zato što ga se boje. Ti si ovde napravila sto problema zbog Uroša, ti ga sažaljevaš, ja se tu ne mešam, rekao sam ti samo da ga ne dovodiš kada sam ja tu. Janjuš kada oseti da si slaba, on će da skoči da te brani. On te dovodi do rupe i onda hoće da te vrati - rekao je Mića.

- Ne mogu, Mićo, kakvi su ovo ljudi, komentari. Boli me uvo više i za njega (Janjuša) - vrištala je Aneli.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Aneli i Janjuš su odlučili da izglade odnose, a Janjušević joj je tom prilikom priznao da mu je krivo što je povredio. 

 

@alo_portal OTPEVALA ROĐENDANSKU PESMU Ćerka Jovane Jeremić otkrila šta je poklonila mami za rođendan 😇 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryoupage #jovanajeremic #rođendan ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading