Slavlje u domu Dragojevića
Foto: Alo/Printscreen

Bivši zadrugar Dejan Dragojević povukao se u medijsku ilegalu, ali je nakratko odlučio da izađe iz nje, te prokomentariše svoju bivšu Aleksandru Nikolić i oca njegov nadolazećeg deteta Filipa Cara.

Dejan je istakao da ljubavnici ne spadaju u njegovu interesnu sferu, pa se dotakao teme njihovog deteta.

- To me ne interesuje, nemam šta da čestitam. Zna se po njihovim storijima da je to sve osuđeno na propast. Ja se nadam da se neće desiti da to dete završi u domu, s obzirom na odnos Aleksandre i Cara - rekao je Dejan, te potom prokomentarisao i goruću temu ovih dana, odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. 

- Svi su oni govorili da sam ja preuveličavao, lagao... Matora je bežala od Anite, a onda odjednom izašle napolje, pa brak... Anita se snašla, ali mislim da je priča inscenirana previše, svi oko Matore su znali neke stvari. Matea sve skrinšotuje očigledno, znam je sa neta. Anita je Matoroj oprostila što je Snaji slala poruke, sad Matora treba Aniti da oprosti. Mislim da je Matoroj sve reklo okruženje. Kad je Matea bila u studiju spomenula je i mene, očigledno je našla način da bude popularna i rasturi tuđu vezu sa nekim skrinšotovima - zaključio je Dragojević za emisiju "Premijera - Vikend specijal". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading