Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Nakon što je Matea Car javno progovorila o svom dopisivanju sa Anitom Stanojlović, Tiktokerka je istakla i da joj je Matorina supruga obećala da će istetovirati nešto što će je podsećati na nju.

Naime, Anita je Matei obećala da će na svom telu istetovirati kapljicu vode, kao znak sećanja na nju.

Tatu majstor kog je Matora dovela na dan venčanja, i koji je tetovirao sve prisutne, sada se oglasio, te potvrdio da je Matea govorila istinu.

Naime, on je istakao da mu je Anita zaista tražila tetovažu u obliku kapljice vode.  

- Čuo sam da me je Matora spominjala vezano za Anitu, oko tetovaže. Ja sam ih tetovirao na svadbi. Istina je da je Anita tražila da joj istetoviram kapljicu vode, kao u obliku suze. Znam sve što sam im tetovirao tu noc, sve sam ih tetovirao - rekao je on pa dodao:

- Pitala me je dva-tri puta tu noć da joj to istetoviram... Pre toga sam tetovirao nju, Anitu i Matoru, pa sam Karića, pa Tijanu Ajfon, pa je došla Anita ponovo i rekla: "Da mi istetoviraš posle nje kapljicu vode, kao suza da izgleda", rekao sam: "Čekaj da završim ovo" ali nisam je posle opet tetovirao, ne znam šta se desilo. Nemam šta da krijem, tako je bilo, svoj posao sam radio, ono sto je od mene bilo traženo. Sve znam ko mi je sta od njih tražio te noći. Glupo je da Matora izigrava budalu, ako je vec tako - zaključio je tatu majstor za Pink. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading