Anita i Matora
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Od kada je Matea Car obelodanila svoju aferu sa Anitom Stanojlović, Jovana Tomić Matora ne dolazi sebi, a u javnosti se iz dana u dan pojavljuju nove informacije.

Sada je čak otkriveno da je u sve upletena i Anitina majka Angelina, za koju se tvrdi da i ona, navodno, ima kontakt sa Mateom, kao i da je sve zapravo njihov prljavi plan da dođu do para preko Matore.

- Najiskrenije mislim da se tu ne zna ko kosi – a ko vodu nosi. Mislim da ti ljudi ni ne znaju kakva je Anita. Oni ni ne poznaju svoje dete. To mi je malo čudno...Ispostavilo se da Angelina želi da uđe u „Elitu“. Nenormalan mi je taj odnos. Mislim čak da se njih dve, kada bi Angelina ušla, se ne bi ni svađale. Ispostavilo se, što kaže Đedović – da je to banda koja se bavila tipovanjem Matore. U subotu, u mojoj emisiji ugostio sam Mateu Car i tu sam saznao da je Angelina bila umešana u njihov odnos. Ispričala mi je na koji način i kakve scene joj je pravila Anita. Sada šta god da kažu Anita i njena majka – sve pada u vodu – rekao je gost pomenute emisije na TV Red.

- U svemu tome meni je najžalije dece, tačnije Anitinog sina. Zamisli kada to dete odraste, šta si ti priredila svom detetu – klipovi će ostati za ceo život i zamisli kada dete to bude čulo: Rodila te mama iz inata svojoj majci. Strašno. Matora što kaže da je Anita spremna preko leševa da gazi da bi došla do svog cilja, pa ona svojim ponašanjem to i pokazuje. To je istina, i to očigledna – zaključio je Dalilin gost, inače novinar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading