Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo nedavno je javno istakla da nijedna spoljašnja sila nije uticala na njenu odluku da uđe u emotivni odnos sa Bojanom Pavlovićem.

Iako su roditelji Anđele izrazili svoje neodobravanje vezano za njen odnos sa Bojanom, ona je naglasila da se oseća srećno u tom partnerskom odnosu i da je samostalno donela odluku da bude sa Bojanom.

Nikola Lakić je upravo to smatrao najvećim porazom porodica Šparavalo, koja se nedavno javno odrekla svoje ćerke:

- Bukilić, Majčica, Bojana i Dario na kraju. Mala bi bila ko zna s kim sve. Ona je strejt. Mama joj je došla i ljudi su se uhvatili za to što je rekla:'Budi s muškarcem, samo ne sa ženom''. To je poraz njihove porodice. Ona ne može da veruje da joj se ćerka spretljala sa ženom - rekao je Nikola Lakić svom cimeru, pa dodao:

- Svrha je samo da bude s muškarcem. Rekli su da je Bojana žvalava, odvratna, nikakva, to smatraju kao poraz - zaključio je Nikola Lakić.

Podsetimo, Bojana odbija da preuzme odgovornost za odluku porodice Šparavalo da se distancira od svoje ćerke, dok se Anđela, kako izgleda, ne obazire mnogo na događanja van rijalitija i fokusira se isključivo na svoj odnos sa Bojanom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading