Ivan Marinkocić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Ivan Marinković doživeo je javno poniženje od supruge Jelene, kada je u rijaltiiju saznao da ga je prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem. 

Marinković je ostao da živi u stanu u kojem je proveo nekoliko godina sa Jelenom, a sada je objavio snimak na društvenoj mreži Instagram. 

U nihovom stanu nalazile su se fotografije sa venčanja koje je održano prošle godine, a Ivan je nakon prevare rešio da potpuno uništi svaku uspomenu sa Jelenom. 

On je snimio kako gužva i baca fotografije na kojima je sa još uvek zakonitom suprugom. 

Jelena priznala da je u kontaktu sa Ivanom 

Dva dana nakon završetka rijalitija, Jelena je otkrila da joj je Ivan Marinković slao poruke. 

- Nismo se čuli nas dvoje do sada, čuo se sa mojom drugaricom u vezi stvari, ona je uglavnom sve već uzela do sada. To mi, međutim, nije bitno. Ja i on se direktno nismo čuli do sada, evo sad mi je poslao poruku u vezi neke papirologije za banku, samo mi je slikao, napisao mi je to i to i ja sam mu odgovorila sa:"Ok". Razmenili smo poruku, to je sve od naše komunikacije. Tražio mi je neke kontakte koje nije imao, brojeve telefona, to ću mu poslati sve i to je to - priča Jelena i dodaje:

- Ništa me niije pitao, a i da jeste, ne bih mu ništa odgovarala. Ovo je u redu, jer mi pošta još uvek stiže na njegovu adresu. Pitao je moju drugaricu onog jutra posle finala gde ću ja, kako ću i tako neke gluposti, a to više nije njegova stvar i nema potrebe da komuniciramo ako ne moramo.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading