Alen Azarić
Printscreen
Alen Azarić

Printscreen

Alen Azarić, Foto: Printscreen

Alen je otvorio dušu i priznao da je godinu i po dana je bio u zatvoru.

- Upao sam u jednu ekipu koja je harala, to su bili neki džipovi. Mene je interpol uhapsio u Grčkoj. Žena mi je bila grkinja. Uzeo sam pare od tih automobila i vratio se u selo sa parama. Poželeo sam da imam fudbalski klub u svom selu, oni su nas naravno odbili. Otišao sam u selo pored i uzeo njihov klub, dok se nije lova potrošila. Posle sam uhapšen.

- Opljačkana je robna kuća i uzet novac, a to je uradila ekipa koja je radila sa mnom te autobobile pa su mene teretili i za to. Tri puta su mi uzimali dnk dok nisu dokazali da nemam veze sa tim. Ležao sam i za ulje od kanabisa u medicinskoj formi. Dobio sam dve godine i osam meseci. Tada sam dobio i to oboljenje. zadesila me i neka izdaja. Desilo se kako se desilo, nepravedno sam tu ležao. Sudija je rekao da zna čime se bavim. Znao sam da mi je neko namestio.

Alen je takođe ispričao da se u zatvoru desilo i čudesno izlečenje jednog od čuvara.

Komentari (4)

GLUMICA

31.05.2017 19:30

strahota da propagiraju ovu propalicu i prevaranta kao nekog iscelitelja,ovo je obican obuceni hostapler

kimi

31.05.2017 20:39

@GLUMICA - meni je prosto neshvatljivo da jedan šarlatan dobija enormni celovečernji prostor na javnoj televiziji.na upit voditeljke...šta je problem šta vi Alene predlažete da bi se spašavali životi....šarlatan non stop ponavlja promena ishrane i kanabisovo ulje.ovakav odgovor je dovoljno da sami procenite o kakvom drip*u se radi.igrao fudbal tamo negde pa kad nije zaradio ništa evo ga spoznao kao svoje nadnaravne moći.popljuvao zdravstvo,doktore medicinu uopšte.šta ovi sa happya rade.. neshvatljivo.

una

31.05.2017 23:32

boze imali te?ima sa onom cuvenom da zavrsim sa ali malo morgen!

GLUMICA

01.06.2017 08:29

OCI MU GOVORE VISE OD 1000 RECI....bitanga ,lazov,sarlatan....