RASPORIĆU TE KAD IZAĐEMO! Jezive pretnje smrću u Zadruzi u toku brutalnog sukoba, javnost traži momentalnu reakciju produkcije!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnik "Zadruge 5" Stefan Mihić brutalno se posvađao sa Saletom Luksom i Banetom Čolakom, a u nekom trenutku je izgovorio i nešto što je strogo kažnjivo.

Naime, Mihić je zamerio zadrugarima što su ga optužili da je krao stvari, a onda je krenuo da im preti jer su izneli laži o njemu.

- Je*aću te u usta, tj obojicu ću da je*em - vikao je Mihić.

- Pa daj mi, evo ja tražim. Vadi to meso da ga pušim - dobacivao je Čolak.

RASPORIĆU TE KAD IZAĐEMO! Jezive pretnje smrću u Zadruzi u toku brutalnog sukoba, javnost traži momentalnu reakciju produkcije!

Printscreen

 

- Kradete dečku neke stvari, a ubeđujete ljude da sam ja. Ima da te raporim, go*naru. Sram te bilo, sa mnom nećeš tako, videćete vi kada izađete, neće vas biti - vikao je Mihić.

Nemoj ti meni te fore - dodao je Luks.

- Ima sve da vas pobijem, ku*čite se ovde, a napolju ste manji od makovog zrna - nastavio je Mihić.

Podsetimo, pretnje smrću strogo su kažnjive u rijalitiju kao i fižičko sukobljavanje, a javnost traži da se ovakve reči zadrugara momentalno sankcionišu.

DALILA U NAŠU KUĆU NIJE DOBRODOŠLA! Progovorio i otac Filipa Cara, otvorio dušu o ponašanju svog sina i opleo po snajki: Varala je Dejana i pre!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading