Asmin, Aneli, Stanija
Foto: Printscreen/Facebook

Asmin Durdžić sumnja da dete nije njegovo, a identitet pravog Norinog oca još uvek nije spreman da otkrije javnosti.

Ljubavni trougao koji čine Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević jedan je od glavnih tema "Elite", a u sva dešavanja su uključene i njihove porodice koje trenutno nisu u dobrim odnosima. 

Kako prenosi Informer, Durdžić je od nekadašnje tašte Jasne tražio da uradi DNK test jer sumnja da Nora nije njegova ćerka.

-Ne želim više da se prepucavam. U četvrtak sam se dogovorio sa Sitom da se vidimo, da povede Noru i da uradimo DNK test, pa svako svojim putem neka ide - napisao je između ostalog Asmin Jasni.Sa druge starne Anelina majka za DNK test ne želi ni da čuje.

-Naša Nora neće ići na tvoje budalaštine. Otišao si svojim putem, paljba! - odgovorila je Jasna. 

-I te kako ćemo da radimo DNK, zašto je problem da ga uradimo? -  napisao je Asmin, a onda je Anelina majka kratko prokomentarisala:

-Bruka jedna! 

Inače, Asmin tvrdi da je pravio otac deteta čovek koji je dobro poznat javnosti, ali da još uvek neće otkriti njegov identitet, a šta će se nadalje dešavati ostaje nam da ispratimo. 

Podsetimo, nakon navoda da je Stanija preotela muža Aneli, starleta je sinoć ušla u "Elitu" kako bi se obračunala sa rivalkom. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading