Elita 7
Foto: Alo/Printscreen

Učesnice Elite Slađa Lazić i Lejdi Di razgovarale su o Teodori Delić.

Naime, Slađu je povredilo to što Teodoru uopšte ne zanima kako se ona oseća, a kako je istakla ona je promenila sve što je njoj smetalo.

- Kako može da stavi bilo koga ispred mene - upitala je Slađa Lejdi Di.

- Ti si kriva jer je ne odvajaš na stranu - odgovorila joj je Lejdi Di, a Lazićeva je nastavila:

- Ona mene konstantno povređuje, ali ona ne vidi to. Kako ti meni možeš da tražiš da se ja ne družim sa tvojim neprijateljima - rekla je Slađa Lazić.

- Povredilo bi i mene, ali opet rešićete to, skupilo ti se u ovom trenutku - odgovorila joj je Lejdi Di, a Slađa je nastavila:

- Njoj sve što je smetalo kod mene ja sam promenila, imala sam takav osećaj u sebi da to trebam da uradim. Boli te ku*ac kako se ja osećam, nije mi prišla juče nijednom. Ja sam ti ovde šesta rupa na sviralu, neću da se osećam jadno više - rekla je Slađa i dodala:

- Meni se ovo samo skupljalo, ona meni kaže da sam ja bolesna. Neću da me iko pravi budalom. Evo joj njeni prijatelji, pa kad ti svi budu zabili ku*ac u bu*u - završila je besno Slađa koja nije mogla da sakrije suze i bes.

Podsetimo, Slađa je napravila pometnju kada je iskopirala ceo stajling Maje Marinković,  zbog čega je Janjuš ismejao pred svima. Mišljenja su bila podeljena, pa su tako neki smatrali da ova kombinacija stoji bolje Slađi, nego Maji, dok su  drugi ipak smatrali da je u pitanju samo loša kopija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading