Stanija i Sita
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Medijski rat između Site Ahmić, sestre rijaliti učesnice Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević ne jenjava.

Nakon što je Stanije odgovorila Siti na najavljenu tužbu, oglasila se Anelina drugarica i brutalno uzvratila starleti. 

- Onli fans diva ponovo preti, sramota. Sve je spremno da se i njoj i Asminu napokon zapuše usta. Ovako više ne može! Advokat je spremio prijave za Onli fans divu i Alibabu koje će sutra biti predate Američkoj ambasadi i u Sarajevu i u Beogradu. Dosta je bilo terora nad samohranom majkom male Nore, pošto otac ne postoji, sam se odrekao svega, Aneli je samohrana majka. Neće više niko da ih trpi. Bolje da se bori za legalizaciju onoga što radi na sajtovima za odrasle - rekla je Anelina drugarica za Pink.rs.

Podsetimo, nakon niza uvreda i pretnji tužbama od strane Site, oglasila se starleta za Alo! iodgovorila na sve prozivke sestre Ahmić.

- Jedva čekam da mi stigne tužba, pa će odmah dobiti 50 protiv tuzbi! - rekla je Stanija na samom početku, pa nastavila:

- Ahmićke su zlo koje se navrzlo na mene, bolesnice opsednute sa mnom, 3 meseca me klevetaju, uhode, dolaze kod zgrade... Imam sve dokaze, skrinšotove, pa će one da plate na sudu! Ahmićke su neuračunljive i psihički obolele žene spremne na sve, a imaju i po koji dosije! I onda će one nekog da tuže? - kazala je za Alo! izrevoltirana Stanija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading