Bojana Pavlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Takmičarka "Elite" Anđela Šparavalo dobila je sinoć vesti iz spoljnog sveta i ostala bez teksta.

Naime, njen mlaći brat poručio joj je da mu se više ne obraća i da mu više nikad ne čestita rođendan jer je izabrala da ostane u vezi sa Bojanom.

- Anđela kada ti je bratu bio rođendan? Tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku, on je rekao: "Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode." Kako komentarišeš ovo? - pitao je voditelj nakon što je pročitao poruku u celosti.

- Ne znam šta da ti kažem Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve. Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla - rekla je Anđela.

Podsetimo, Anđelina majka se oglasila nedavno za Alo! i priznala da Bojanu porodica nikada neće prihvati i da ne znaju šta se dešava sa njihovom ćerkom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading