Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Prinstcreen/Instagram

Aleksandra Nikolić nedavno je rodila ćerku Leonu i dok čeka da se sredi papirologija, pa da se s ćerkicom preseli kod Filipa Cara u Crikvenicu, svakodnevno objavljuje fotografije na svom Instagram profilu.

Sada je Aleks objavila fotografiju na kojoj se vidi kako u rukama drži tablete. tim potezom je veoma zabrinula svoje pratioce, neki su guglali i, kako su naveli, shvatili da je reč o tabletama za mršavljenje.

Aleksandra Nikolić

Prinstcreen/Instagram

 

Iako nigde nije navela da su tablete za nju, kao ni da će da ih pije, neki od fanova bivše rijaliti učesnice poručili su joj da to ni slučajno ne radi. Bilo je i onih koji su podsetili na njenu izjavu od pre nekoliko nedelja.

Aleksandra Nikolić

Prinstcreen/Instagram

 

- Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani - rekla je tada Nikolićeva u svom vlogu.

Mnogi njeni fanovi su dodali da sudeći po fotografijama od pre neki dan, Aleksandra izgleda nikad lepše.

Napadnuta Aleksandra Nikolić!

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Aleksandra Nikolić napadnuta je na društvenim mrežama u komentarima nakon što su ljudi počeli da joj pišu da je nesnađena, kao i da podsećaju na to šta je radila u Bujanovcu.

Aleksandra je bila upletena u razne priče vezane za najstariji zanat, što je oštro demantovala u medijima. Uprkos tome, ovakve tvrdnje i dalje je duboko pogađaju.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading