Uroš Rajačić
Foto: Alo/Alo

Uroš Rajačić ispao je samo dan pred veliko finale Elite 7, a sinoć je govorio o odnosu sa Jelenom Marinković. 

Rajačić ističe da je tek nakon izaska video neke stvari i snimke dogovora Ivana  i Jelene, zbog čega je posumnjao u njenu iskrenost. 

- Na sve strane mi šalju koje sve mogućnosti postoje, šalju mi klipove razgovora Ivana i Jelene gde oni pričaju da nemaju više honorare, da mogu da napravi ovo ili ono, generalno da prave priču u rijalitiju. Postoji mogućnost da je i ovo dogovor, ali ja ne znam ništa o tome - rekao je Uroš.

Uroš Rajačić

Alo

 

- Ako su me navukli na ovu priču osećam se kao kreten, svakako se osećam kao kreten, poprilično. Sve je isto kao dosad što je bilo, sve je i dalje deo rijalitija, nismo seli da popričamo. Nisam primetio poglede između Jelene i Ivana. Moramo da sednemo i da popričamo. Nije mi rekla gde ide posle rijalitija. Slab sam ja sa osećanjima, svideo mi se flert, ništa van toga - naglasio je Rajačić.

- Ivan prema meni nije bio loš. On priča da smo bili drugovi i prijatelji, a imali smo samo rijaliti odnos. Bili smo korektni.

Uroš i Jelena se suočili pred našim kamerama 

Nakon što je zauzela 16. poziciju u superfinalu Elite, Jelena se sastala sa Urošem. Uz nju je sve vreme bila drugarica koja je došla da je sačeka. 

Uroš i Jelena

Alo

 

Snimak njihovog razgovora možete pogledati ovde

Alo/ O.K. / M.Đ. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading