Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ljubavni par, čija je turbulentna veza obeležila rijaliti Elita 7, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera, odlučio je da otputuje u Crnu Goru.

Maja tradicionalno, posle izlaska iz rijalitija, letuje u Budvi, a sada joj se pridružio i Stanislav. Iako su se trudili da to drže u tajnosti, oboje su na svojim Instagram profilima objavili snimke tog primorskog grada, prvo Maja, zatim i Stanislav.

Maja Marinković

Foto: printscreen/TikTok

 

Potom su se po dolasku u hotel, uživo uključili na društvenoj mreži TikTok, kako bi porazgovarali sa svojim fanovima.

Pratioce je zanimalo kakvi su im planovi, mnogi su konstatovali da se Panteri i dalje vidi otok na nosu, usled nedavnog hiriruškog zahvatam, a najzanimljivije je bilo pitanje jedne gospođe.

- Da li ćeš da se udaš u skorije vreme, pita te ova žena - rekao je Stanislav.

- Jedino ako ćeš da me ženiš - odgovorila je Maja uz širok osmeh na licu, ovaj put bez grama šminke.

- Budemo videli - zagonetno je poručio Krofak, a onda izgovorio nešto što bi moglo da se shvati kao skorašnja bračna ponuda.

- Dobra je Maja, stvarno. Ko poznaje Maju zna da ima svoje bube, ali to treba da se reši na početku ili si posle u problemu. Ja sam se postavio na početku i sad je dobro. Maja je u poslednje vreme da je ne prepoznam, videćemo koliko će to da traje, a ja se nadam da će da bude sve top - istakao je Krofak.

Maja Marinković napušta Srbiju!

Maja Marinković nedavno je i zvanično obnovila svoju vezu sa Stanislavom Krofakom, s kojim je bila u "Eliti". 

Maja je odlučila da se primiri, a sada je njen prijatelj i bivši učesnik "Elite" Boža Džons, koji trenutno boravi u Crnoj Gori, objavio da Marinkovićeva uskoro stiže kod njega.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading