Aleksandra Subotić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Subotić sve je aktivnija na društvenim mrežama, a upravo zbog toga suočila se sa velikim problemom.

Subotićeva je želela da isprati popularni trend i sa svojim naslednicima se snimila u kupaćem kostimu, a zatim video zapis objavila na svom Instagram profilu.

Ipak, nekadašnja zadrugarka nije očekivala da je ovaj video snimak može dovesti do problema.

Aleksandra Subotić

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Aleksandru su određeni korisnici ove društvene mreže prijavili za eksploataciju dece nakon čega se ona hitno oglasila. 

- 3.000.000 pregleda za manje od 24h. Uklonjeno?! Zbog čega?! Zaista izbegavam da iznosim svoje stavove putem Instagrama, ali sada moram... Grupa poremećenih ličnosti me je prijavila za se*ualnu eksplataciju dece jer se ja na svom snimku, sa SVOJOM decom u kupaćem kostimu nalazim u okolini bazena na mestu u kojem letujem! Još je i naznačeno u samom opisu videa o čemu se radi - napisala je Aleksandra vidno izrevoltirana, pa dodala:

"Sve je nastrano i poremećeno" 

- Ima li tu nešto nastrano, poremećeno ili čudno? Na videu nema - ali ima svuda oko nas, a narocito iza tastature! To su mizerne i zle ličnosti koje jede i ubija činjenica da postoji jedna mlada žena koja ima dvoje dece, uspešna je u svom poslu, a na sve to još i riba. A onda zamislite kada se okrenu oko sebe, pa pogledaju prvo sebe onako gadne i pune zlobe, osujećene sa svojim mizernim životima bubašvaba. Onda im ta jedna moždana vijuga, koja im je ostala u glavi, proradi, pa kao reše: "Mi ćemo njoj da zagorčamo život sada" - zaključila je Subotićeva.


BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zzz

21.08.2024 17:44

A da nije zbog toga sto si kupila 3mil pregleda?