Ivan Marinković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Tokom emisije "Narod pita" došlo je do žestokog sukoba između Marka Đedovića i Ivana Marinkovića.

Razmenili su teške uvrede, psovke i pretnje, a sukob se nastavio i posle emisije, kada su nastavili da se prepucavaju putem društvenih mreža.

Marinković je na Instagramu objavljivao razne prepiske, dok je Đedović šokirao javnost fotografijom na kojoj se Ivan vidi sa povredama.

Međutim, Đedović je potom otišao korak dalje, te je podelio navodnu prepisku između Marinkovića i njegove ćerke Lene, koju je navodno dobio od Jelene Ilić, a iz koje se može zaključiti da Lena ne želi kontakt s ocem.

U jednom trenutku navodnog dopisivanja Lena na Ivanovo pitanje: ''Da li voliš tatu?'' je odgovorila: ''Ja vas gospodine uopšte ne poznajem''.

Đedović tvrdi da je skrinšot prepiske stvaran i da je spreman da ide na sud kako bi se verodostojnost skrinšotova utvrdio. Kao keca u rukavu za sebe će sadržati ostatak prepiske koji će objaviti u zavisnosti od ponašanja Marinkovića.

- Ovo je 5% što imam i imam snimke šta pričaš dok ne znaš da si snimljen. Kažem ti, brini se o Leni koja te ne poznaje. Hoćeš još - napisao je Marko Đedović na svom profilu, te je objavio javno navodnu prepisku između Ivana i Lene. 

Alo! redakcija pokušala je da stupi u kontakt sa akterima ove priče, međutim oni se nisu oglasili do puštanja ovog teksta. 

Ivan Marinković objavio niz uznemirujućih fotografija

Drama između Jelene i Ivana Marinkovića ne prestaje, a strašne optužbe izgovaraju se i sa jedne i sa druge strane gotovo svakodnevno.

Ivan Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon što je Jelena obelodanila njihove privatne prepiske, do kojih je došao i Marko Đedović, Ivan je odlučio da ne ćuti, već da javno obelodanio povrede, za koje tvrdi da su nanete od strane njegove, još uvek zakonite, supruge Jelene.

Marinković se oglasio putem društvene mreže Instagram i objavio niz uznemirujućih fotografija na kojima se jasno vide udarci, modrice, ali i ubodne rane, što je mnoge ostavilo bez teksta.

Svi se pitaju šta su oni radili toliko dugo u vezi, a kasnije i u braku, ako su se ponašala tako kako su se ponašali.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Душка

24.08.2024 19:39

Иван бар има децу а шта Ђедовић има?!

Cile

25.08.2024 12:17

Kakav skot treba da budeš da te rođena deca nevole