Asmin Durdžić
Foto: Printscreen/Printscreen

Marko Đedović  danas je gostovao u jednoj emisiji na Red televiziji.

Naime, Marko je komentarisao aktuelne teme, a u jednom momentu se Asmin Durdžić uključio u emisiju kako bi se suočio sa njim.

- On je prijatelj od Aneli i noramalno je da veruje njoj, ali on poznaje moju najbolju drugaricu Maju iz Linca. Ona može sve da mu kaže šta i kako. Što se tiče poruke gde priča za krv, tada je vadila silikone iz usta. Ona poruka gde ja njoj pretim, ja ne bežim od toga - rekao je Asmin.

- Ali tu se čuje da si ti nju udario - upitao je Marko.

- Ona je mene tada iznerivrala, zvala me je moja sekretarica koja je invalid, a ona je mene maltretirala tada, i ja sam joj lupio šamar - govorio je Asmin i potom otkrio:

- Ja ne čuvam dokaze kao ona, mi smo se vređali stalno, ona je mene vređala sestrinu decu - rekao je Asmin. 

- Ti nemaš dokaze uopšte, ona nama daje dokaze, ti ne daš, daj nešto opipljivo - govorio je Marko pa je upitao Asmina što je Stanija rekla za Noru da je pripadnica romske nacionalnosti:

- To sam ja rekao jer je Grofica pričala da moje dete dobija po marku dve, a u Bosni se to daje njima, i moram da dodam, ja se kunem da se ja tokom leta nisam dopisivao Aneli - govorio je Asmin.

- Da li si poslao Asmine Aneli slike sa lažnog profila kako držiš ruku na volanu - upitao je MArko.

- Ja BMW vozim 5 godina, to je neka stara slika. Ja sam došao da rešim neke stvari za dete u Elitu, ali nije htela. Ja sam hteo da se vidim sa Norom kada sam bio u Sarajevu, ali Sita mi to nije dala. - govorio je Asmin.

- Šta mi pričamo o tome, znaš li ti zakon, to je tvoje dete. Asmine jer to tvoje dete? - upitao je Marko.

- Nisam ja znao, šta i kako, kada je ona rekla da mi je gurala vibrator u bu*u tada je za mene bila gotova - rekao je Asmin.

Marko je nakon toga pokazao dokaz snimak da je Asmin slao Aneli slike.

Alo! / Pink.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading