zadruga
Foto: Printscreen/Printscreen

Kristijan Golubović, koji je više puta učestvovao u rijalitiju "Zadruga", poznat je po tome što je često bio najglasniji i davao moralne lekcije drugim ukućanima.

Tokom svog poslednjeg učešća u "Zadruzi 6", Kristijan je otkrio informacije koje su mu, prema ugovoru sa televizijom Pink, bile strogo zabranjene da iznosi.

Ova situacija izazvala je veliko interesovanje publike, jer je Kristijan poznat po kontroverznim izjavama i ponašanju unutar rijalitija.

Kristijan Golubović

Dejan Briza

 

Dok se svađao sa Tiktokerom Necom, Kristijan je otkrio koliki mu je honorar za učešće u rijalitiju.

- Ja sam ovde došao, jer sam dobio honorar od 500.000, a ko si ti? - hvalio se Kristijan.

- Mislim da ljudi ne treba da se vrednuju na osnovu honorara koji su dobili. Bitan je moral koji stoji iza njih, a ti ih nemaš - istakao je Neca.

Maja Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

Maja Marinković tražila 5.000 evra nedeljno

Za razliku od njega Maja Marinković je navodno tokom jedne od sezona dogovorila da na nedeljnom nivou zarađuje 5.000 evra, ali i da jednom nedeljno u Zadrugu dolazi njen frizer.

- Maja je dugo razmišljala da li da napravi pauzu u rijaliti karijeri ili da se od septembra ponovo pojavi na imanju u Šimanovcima. Svesna je da gledaoci vole da je vide na malim ekranima, pa je rešila to i dobro da naplati. Ona je tražila od produkcije da dobija 5.000 evra na nedeljnom nivou i oni su pristali na ovu cifru. Kako uvek voli da bude doterana i sređena, postigla je dogovor i da njen prijatelj i frizer svake nedelje ulazi na imanje i sređuje joj frizuru, a da zajedno sa njim dođe i manikirka koja će voditi računa o njenim noktima - rpričao je izvor blizak Marinkovićevoj za portal Srbija Danas.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading