BAJAGA SE FIKSA HEROINOM, PREBIĆU GA! Aca Lukas besan kao ris, javno zapretio kolegi i izgovorio strašne stvari koje javnost nije znala!
Foto: Alo/ilustracija

Rat između Ace Lukasa i Momčila Bajagića Bajage se nastavlja. Nakon što su se žestoko sukobili na Pesmi za Evroviziju, Lukas je ponovo opleo po kolegi. Folker je bez dlake na jeziku poručio da Bajaga koristi narkotike i da treba da ide na lečenje.

Naime, on je u jednoj emisiji pričao na brojne teme: bivšoj ženi Sonji Vuksanoviću, svom menadžeru Saši Mirkovići, Oliveri Kovačević i Pesmi za Evroviziju, pa je spomenuo i Bajagu.

BAJAGA SE FIKSA HEROINOM, PREBIĆU GA! Aca Lukas besan kao ris, javno zapretio kolegi i izgovorio strašne stvari koje javnost nije znala!

Printscreen

 

Sada kad je bilo polufinale "Pesme za Evroviziju 22", bez obzira što sam ja Aca Lukas i što sam ovog trenutka mnogo veći od Bajage, sedeli smo pre početka manifestacije u jednoj prostoriji, a on je u jednom momentu prošao pored mene. Mislio sam da me nije video, pa sam kao mlađi ustao i otišao da ga pozdravim. Rekao mi je "čujem da u svojim emisijama pevaš moje pesme, na tviteru me prozivaju pevaš sa Vesićem moju pesmu. Znaš brate glupo je, ja tvoje pesme ne pevam" - otkrio je Lukas pa dodao:

Pročitajte još: Krije PORODICU ko zmija noge: Pogledajte kako izgledaju supruga i ćerka omiljenog Faruka Fazlinovića, osvanule su do sada neviđene fotografije!

To mi je rekao pred ljudima, malo je ponižavajuće... Da je drugo vreme i da nije takva emisija, udari bih mu takvu šamarčinu da bih ga resetovao sa druge strane jastuka, otpala bi mu ona ofarbana kosa. Toliko je bio bezobrazan i pokvaren - rekao je Lukas. 

BAJAGA SE FIKSA HEROINOM, PREBIĆU GA! Aca Lukas besan kao ris, javno zapretio kolegi i izgovorio strašne stvari koje javnost nije znala!

Alo

 

Rekao sam mojima "postoji mogućnost da ga sada prebijem kao mačku, jer je pokušao da me ponizi". Tek sam tad shvatio kakav je to gov*ar, posle 30 godina. I sad javno kažem, to je jedno obično narkomansko go*no, iako je rekao "Kako meni Lukas može da kaže da sam narkoman", pa Lukas može da ti kaže da si narkoman, jer se i dan danas fiksaš sa heroinom, a Aca Lukas je ceo život dok se drogirao uzimao kokain, a ti si jedna heroinska narkomančina koja treba da ide u Drajzerovu da se leči, a ne da se ponašaš tako. Ti si jedno obično đubre - rekao je Aca, ali se tu nije zaustavio.

- Ne želim da se sretnem sa njim, jer bih ga ovog puta sigurno prebio i završio u zatvoru. Glupo je da bijem starog čoveka i još da mu otpadne ona farba jeftina što ima na glavi. Bajaga, ti si gov*o, ali obožavam tvoje pesme - rekao je Aca Lukas u jednoj emisiji.

LJUBAVNICA JE JURILA PO ŠAPCU, PUKLA BRUKA! Ivanu Šašić muž varao sa sedam godina starijom od nje, sve isplivalo u javnost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading