OVO JE BIVŠA LJUBAVNICA BUBE KORELIJA?! Ima sumnjivu prošlost i svi je znaju po skandalima!
Foto: PrntScrn

Pevačica Irma Sejranić je ušla u Zadrugu a njena prošlost je veoma sumnjiva. Njen život obeležile su brojne drame, afere i skandali, a već po ulasku u Pinkov studio u Šimanovcima ušla je u sukob sa rijaliti kolegom Markom Janjuševićem Janjušem.

OVO JE BIVŠA LJUBAVNICA BUBE KORELIJA?! Ima sumnjivu prošlost i svi je znaju po skandalima!

prntscreen Pink

 

 

Serjanićeva je, nakon što ju je voditeljka Dušica Jakovljević najavila, odmah pokazala netrpeljivost prema Janjuševiću, te je objasnila koji razlog ima za to.

Inače, Sejranićeva je javnosti poznata po brojnim skandalim. Tokom učešća u rijalitiju "Parovi" u emisiji "Upoznajte Parove" izjavila je da je navodno bila u vezi sa Bubom Korelijem, koji je tada imao verenicu!

Kako je rekla, reč je bila o nezvaničnoj vezi.

- To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvek mi nekako dođe u san. Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja - rekla je tada Irma, i dodala:

OVO JE BIVŠA LJUBAVNICA BUBE KORELIJA?! Ima sumnjivu prošlost i svi je znaju po skandalima!

E-stock

 

 

- Ona mu nije supruga, ona mu je verenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namerava još uvek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno. Ona je kontra od mene, mirna, a ja sam lavica - objasnila je Sejranićeva tada.

Osim Bube, Irma je bila prisna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a ljubavne afere samo su deo njene burne prošlosti.

NAKON SVAĐE SVE JE SLAĐE Janjuš bacio oko na Irmu, pozvao je da zajedno provedu noć!

BONUS VIDEOč

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading