SAD JE DOSTA! Matoroj prekipelo, pa stavila tačku na odnos sa MC Aleks, otkrila i razlog!
Printscreen

Tokom sastanka, tema odnosa Jovane Tomić Matore i MC Aleks je došla na red.

Zadrugari su komentarisali njihovo ponašanje i probleme kroz koje su prolazile tokom prethodnih meseci, a onda je Matora donela važnu odluku.

- Rekla meni govori neke situacije, govori mi šta se dešava meni iza leđa. Ne želim takve situacije - rekla je Matora.

SAD JE DOSTA! Matoroj prekipelo, pa stavila tačku na odnos sa MC Aleks, otkrila i razlog!

Printscreen

 

- Ja sam samo govorila o situacijama muvanja - dodala je Aleks.

Poenta je da ne može meni neko da bude drugar ako muva osobu koja se mi dopada. Ne mogu da se družim sa osobom koja mi se ne dopada i koja mi ne prija. Na primer, Viki mi ne odgovara i potpuno je prirodno da se ne družimo - govorila je Matora.

- Njoj kada odgovara muvanje sa nekim, ona ćuti, kada joj ne odgovara onda prenese - dodala je Dalila.

- Tebi ovo ne treba, ti si mnogo toga prošla i treba da se okreneš sebi - rekao je Car.

- Dosta je bilo! Ovoga puta sam ja presekla sve, ne želim više da se vraćam u taj odnos. Ponosna sam što sam prekinula kada sam imala najveću emociju prema njoj. Meni treba neko ko će da me voli i poštuje, a ne ovako. Želim da se posvetim nekome ko će da me ceni, a ne više da budem u ovakvim odnosima. Shvatila sam da me devojka ne voli - izjavila je Matora.

SAD JE DOSTA! Matoroj prekipelo, pa stavila tačku na odnos sa MC Aleks, otkrila i razlog!

Printscreen

 

- Ja vas uvek slušam, pažljivo. Ja sam neko ko uvek sluša, ali ne komentarišem uvek. Ja sam neko ko je mnogo toga prošao i dosta vas razumem, ali ljudi ovde nemaju strpljenja zato i nastaju problemi. Šta god ovde napravi neko ko vam je prijatelj, probajmo da ne osuđujemo i da nađemo pravi tajming za razgvor. Nemojmo se svađati i prepirati bespotrebno. Prijateljstvo je bitna kategorija i jako je teško raditi na tome. To treba da vam ostane za ceo život. Rekla bih Anđeli i Mateji da kažem nešto... Vi ste oboje ambiciozni, ali kada se pređe ta tanka linija pa nam pređe to u privatan život, onda nastaje klizav teren. Volela bih da pazite oko toga i da negujete svoj donos, samo sam to htela - govorila je Tanja.

ZOLA HOĆE DECU SA NEVENOM?! Zadrugar je izgleda ozbiljan u namerama da osnuje porodicu, evo šta je ona na to rekla!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading