"ANĐELI JE DOŠLA NAPLATA ZA ONO ŠTO JE RADILA" Janjuš progovorio o ljubavnom trouglu, OTKRIO ŠTA ZVEZDAN OSEĆA PREMA ANI
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš izneo je svoje mišljenje o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić.

-Što se Anđele tiče, meni ružnu reč nikad niej rekla. Uvek me je poštovala i imali smo obostrano dobro mišljenje. Uvek sam je izdvajao od drugih devojaka jer sam video da se razlikuje od njih. Ove godine joj je došla naplata za sve osude, ali i to će proći. Zamerio sam joj, na fin na čin sam joj rekao da ne može da odgovara ironično kao što je mogla prošle godine jer iritira i narod i učesnike. Ne bih se složio sa Zoricom samo da Anđela nije mogla da nađe nekog drugog za zadatak. Radila je zadatak sa nekim ko joj prija jer je osetila prema njemu nešto. Zamerio bih joj da ne dira i ne vređa Anu, to jedino. Ko će se sa kim je*ati i ko će sa kim biti mene ne zanima. Mislim da i tebe Zorice boli ku*ac - rekao je Janjuš.

-Samo za Anu ne - rekla je Zorica.

-Provalio sam Zvezdanovo trenutno stanje i planove. Mislim da nije loš čovek, smatram ga dobrim čovekom i odličnim drugom. Miljana kaže da je loš, a htela je da mu sedne na pen*s. Imam ja druga koji isto voli tako život, ali pomaže ljudima. Za mene to nije loš čovek - rekao je Janjuš, pa nastavio:

-Biće za*ebano ostati sa Zvezdanom i biće teško jer njemu treba da bude sam. Biće tu oscilacija, ali sam skontao da prestaje da voli Anu. Ne znam zašto i ne znam šta se sve izdešavalo. Pošteno je da kaže da je ne voli i nema emocije, a to i dokazuje ovde. Da neko nekoga voli puno ne bi mogao ovde da bude sa nekim pored nekoga koga voli. Što se mene tiče, Anđela mu odgovara i što se mene tiče mogu da se uzmu sutra. Zvezdan je čovek koji nikoga neće udariti, nije on mali da se bavi sa nama i bije. Nikome nije ni pretio, na normalan način je rekao. Nije on glup da sebi napravi problem. Prošli put sam poslao Zvezdana, ovaj put ću opet njega jer mu je Anđela devojka, a i Ana je bila - rekao je Janjuš.

"CEO GRAD JE ZNA I NIKO NEĆE DA JE ŽENI, ĐUBRETARKA" Marija Kulić raskrinkala Aleks i Zvezdana, U SVE SE UMEŠAO I CAR

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading