"DOBIĆEŠ SVE PARE!" Filip Car mislio da ga ne snima kamera pa otkrio detalje dogovora sa produkcijom!
Foto: Alo/Printscreen

Filip Car i Miljan Vračević su se osamili na garnituri, daleko od očiju zadrugara, kako bi porazgovarali o svom učešću u rijalitiju. Car se poverio Miljanu da je razgovarao sa članovima produkcije i da mu je obećano da neće biti kažnjavan i da će dobiti sav honorar. 

- Misliš da ne treba da se sekiram, a? - pitao je Miljan Cara.

- Ma ne. Tako kažu, ali ja mislim da je tako 100%. Ja sam odmah rekao da nema šanse za tri meseca (da bude kažnjen tromesečnim hnorarom), nema Boga - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Lupam, zamisli da sam tu sto dana džabe. Vidi, da sam ja nešto uradio, boleo bi me k*rac, nego nisam. Kapiraš? - rekao je Miljan.

- Ma dobićeš sve pare, samo gledaj da ne napraviš s*nje do kraja. Možda budeš imao neku kaznu, ali ne nešto znaš - rekao je Filip.

- Ma neka bude i mesec dana (kazne) - rekao je Miljan

Ovaj video je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali ispod objave na jednoj fan stranici.

Međutim, poznato je da zadrugari pred ulazak u rijaliti potpisuju ugovor i obavezuju se da će poštovati pravila Velikog šefa. Među zadrugarima nema povlašćenih i svako ko krši ova pravila bude kažnjen honorarima, pa tako i Car. Zna se kakvo ponašanje nije dopustivo u Beloj kući i za šta su rijaliti učesnici "udareni po džepu". Samo neke od stvari koje se ne tolerišu su nasilje, prozivanje na nacionalnoj osnovi, uništavanje ličnih stvari, spavanje u nedozvoljeno vreme, itd. Ko god od zadrugara prekrši neko od ovih pravila, biće sankcionisan, pa tako i Miljan i Filip. 

MILJANA I ZVEZDANA OČEKUJE PAKAO ZBOG NAPADA NA NECU I PECU Reagovaće i policija, evo kakva drama se odvija napolju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mish

24.02.2023 21:15

Nije tacno bas da nema povlascenih. Svaki ugovor je u nekim stavkama razlicit.