PROCURIO SNIMAK KAKO ANĐELA ZADOVOLJAVA ZVEZDANA Nikad brutalnije zatresli zidove hotela, Slavnić kao životinja! (VIDEO 18+)
Foto: Alo/Printscreen

Nakon jučerašnje celodnevne drame kojoj se nije nazirao kraj, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić završili su u krevetu, gde su se prepustili strastima i imali seks.

Njih dvoje su, nakon što su se strasti nakon maratonske svađe smirile, sedeli u pabu sa Lepim Mićom, te mu je ona predložila da odu da se osame u hotelu.

PROCURIO SNIMAK KAKO ANĐELA ZADOVOLJAVA ZVEZDANA Nikad brutalnije zatresli zidove hotela, Slavnić kao životinja! (VIDEO 18+)

Printscreen

 

- Oćemo da idemo da se odmorimo u hotel? - pitala je Anđela

- Vidi, vidi što je srećna, vaginalna manipulacija. Šta je, što si srećna toliko, što gledaš u kameru sad - rekao je Zvezdan.

- Baš mi treba posle toga da mi postavljaš takva pitanja - rekla je Anđela, ali nije dugo prošlo, te su završili u krevetu, gde se jorgan planina tresla, a i hotel, kao nikad dosad, bar kad su Zvezdan i Anđela u pitanju.

Njih dvoje su čak i menjali poze, pa se na kraju Anđela popela na Slavnića, te su zajedno ubacili u petu brzinu.

ACA BULIĆ RAZOTKRIO ZVEZDANA SLAVNIĆA Svu njegovu mračnu prošlost obelodanio, pa onda šokirao priznanjem, evo šta je Ana zbog njega izgubila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading