"KLASIČAN SI FOLIRANT" Zarugari se obrušili  na novog cimera, evo zbog čega su uvereni da je njegovo ponašanje taktika
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U emisiji "Nominacije" Mikica Bojanić  nije štedeo reči za svog novog cimera, Marka kaskadera.

-Krenuću od Marka. Mislim da si klasičan folirant. Imaš 37 godina. Nemam ništa protiv tebe. Tebi je dozvoljeno da se ovako igraš, ali malo mi se to kosi sa pričom. Da je stvarno kako prićaš, ne bi ni ušao. Sa 37 godina da tako ljubiš Drvo. Okej, skrenuo si pažnju na sebe. U ljubavi je sve dozvoljeno, ali baš toliko... Te neke stvari mi ne idu - rekao je Mikica.

-Šta, izmislio sam devojku, kako sam folirant? - pitao je Marko.

-Rekao sam ti. Kad si ušao, imao si i te kako da kažeš za svakoga. Ne treba da se ljutiš. Što se Anite tiče, svako odgovara za svoje postupke. Rodila si dete sa 17 godina, nisi mogla da proživiš neke stvari. To što si uradila za 6 meseci, neke devojke urade za nedelju dana, ali se ne vidi. Malo ti je pojačan nagon, treba joj da ima nekog muškarca. Zanela je svetla velikoga grada, ušla ovde, hoće da bude prva, pričala o rijaliti bebi. Ispoštovaću Marka jer hoće kod devojke, ostaviću Anitu - dodao je Bojanić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Što se Anite tiče, upoznala sam je u spoljnom svetu preko mog dobrog prijatelja. Kakva je ovde, takva je napolju. Ne smatram da su joj postupci korektni, ali ja joj nisam majka. Ja sam samo godinu dana starija od njene majke, ali nije moja ćerka. Dobar si čovek, korektna, darežljiva, nisi loša osoba. Imam vrlo korektno mišljenje da si korektan zadrugar, nesebična. Filip je jednom prilikom držao besedu da današnje devojke moraju mnogo toga da postignu da bi se njihovi ime zadržalo, ona je odabrala ovaj način. Što se Marka tiče, ja ni u kome ne vidim zlu nameru. Smatram da je inteligentan, da ima svakome da kaže svašta. Čim si kaskader, sam si tim i glumac. Postigao si mnogo više nego neki zadrugari za kratak period. Nikoga ne ugrožavaš. Anita me je zamolila da nju pošaljem, ali neću. Što se Marka tiče njega ću poslati, pa neka razmisli da li će da propoveda ljubav ili će da bude dobar igrač - rekla je Žana Đorđević.

-Neću da spominjem Aniti šta je radila, tada sam govorila o tome. Nikakav odnos nismo imale na početku, ali u poslednje vreme sam te upoznala i drago mi je, oduševljena sam. Posvećena si i pažljiva. Drago mi je da sam te upoznala. Želim ti svu sreću sa Matorom, nadam se da će shvatiti koliko vrediš. Mislim da su se muškarci iskompleksirali zbog Marka. Pokazao je da postoji jedan vredan muškarac u moru foliranata. Mnoge devojke su dirnute tvojim ponašanjem, tek sad shvataju koga imaju pored sebe. Počni da se družiš sa mojim momkom, utiči malo na njega. S obzirom na to da si novi, poslaću Anitu - rekla je Sanja Grujić.

JEZIVO Milena Kačavenda otkrila šta je poslednje što je Zvezdan uradio pred ulazak u Zadrugu: Nakon toga je udario Anu pesnicom!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading