ŠOKANTNA ISPOVEST ACE BULIĆA Ekskluzivno za Alo! otkrio šta će uraditi Zvezdanu i Anđeli po ulasku u rijaliti
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Poznati beogradski biznismen, Aca Bulić, našao se u žiži interesovanja nakon što je aktuelna zadrugarka Ana Ćurčić javno zapretila  bivšem suprugu Zvezdanu Slavniću njegovim imenom.

Uz jecaje i suze Ćurčićeva je pred milionskim auditorijumom otptužila Slavnića da ju je godinama brutalno tukao i psihički maltretirao nakon čega mu je zapretila da će mu se osvetiti Bulić, njena prva i najveća ljubav.

ŠOKANTNA ISPOVEST ACE BULIĆA Ekskluzivno za Alo! otkrio šta će uraditi Zvezdanu i Anđeli po ulasku u rijaliti

Alo!/Masanori Jošida

 

Vest o nasilju koje je preživljavala od nevenčanog supruga neprijatno je iznenadila ovog poznatog beogradskog biznismena kog za Anu vezuje ne samo višegodišnja ljubav već i prijateljstvo. 

On je eksluzivno za Alo.rs progovorio o detaljima svog ulaska u rijaliti, ali i suočavanju sa Zvezdanom i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić.   

- Nisam siguran da ću ući u Zadrugu, a o tome ne bih ni govorio dok ne dođe vreme. Pokretač za moj oglašavanje u javosti bio je Anin vapaj za pomoć. Ona u meni vidi zaštitnika, nema toga što ne bih uradio za nju i zato sam bio prvo ime koje je spomenula kada je došlo do najvećeg okršaja. Uvek bih je zaštitio i podržao, ma šta da uradi. Zvezdana je pogodilo kada je me je spomenula jer se u muškom svetu to vodi kao velika uvreda. On treba da me se plaši ukoliko je sve što je ona rekla istina i ukoliko ona ikada više bude ugrožena. Na stranu to što često pominje moje ime i govorio o nekim odnosima, a sve to što je rekao nema veze sa istinom - rekao je Bulić, a potom otkrio kako će se ponašati prema Đuričićevoj.  

Ceo intervju možete pogledati u video prilogu u sklopu ovog teksta ili na našem zvaničnom jutjub kanalu Alo.rs

ZVEZDAN SLAVNIĆ NA DANAŠNJI DAN IZVRŠIO STRAVIČNO UBISTVO Prošlo je 24 godine od jezivog zločina, a evo kako se sve desilo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading