LOM U BELOJ KUĆI Zadrugari se urotili i  napali cimerku, ona van sebe!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisija "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide kako Milica Veselinović najstrašnije olajava i proziva Anitu Stanojlović.

-Ja neću da spuštam loptu. Kad je rekla Bilalu da imam emociju prema Filipu i da se sprdam sa njim mi smo se pokačile taj dan i rekla sam da je ku*va i da ću da je nateram da p*puši svi k. Šta nju boli uvo prema kome imam emocije? Od tog dana Bilal i ja ne pričamo, a ispada da ona ljubomoriše. Što se tiče toga vezano za kadar pričala je za Marka i Zolu, a za Matoru sam dodala. Znam koliko je zaljubljena u Matoru i dodala sam to, sad mi je žao jer plače. Kad se dešavalo to sa Zolom i Markom jeste tako bilo, ali za Matoru sam bila ljuta i dodala sam to. Okej je šta je naše mišljenje, ali nije mi ona rekla za Matoru - govorila je Milica.

-Meni si rekla da juri kadar i da je ona priznala da joj je sve rijaliti, a u tom trenutku ima priču sa mnom - dodala je Matora.

-One su p*pušile, a kao da su polizale lizalicu i to bez ikakvog blama - rekao je Janjuš.

-Meni se ovaj dečko sviđa, a ja da glumim žrtvu nikad neću i ja znam kako je meni - vikala je Milica.

-Ovo je Milica, nema potrebe da joj se zamera. Ovo je Milica od 19 godina, a onu koju smo prošle godine svi hvalili i komentarisala je jako dobro, nema potrebe ove godine da se bavi penisima, a nije ušla ni u jednu vezu. Ona nema vezu ni od šest dana, kao ni Anita. Treba da budu primer mlade veze, tinejdžerske veze, gde će imati ljude koji ih podržavaju, pa posteri. Kakav poster neko očekuje? Bave se ko ima veći i ko bolje je*e. Anita ništa bolja nije. Ti k*rac ne vadiš iz usta sa 19 godina.

-Meni je krivo zbog prijatelja i svoje porodice. Žana, ti si isfrustrirana babuskera. Ja prvo sebi treba da oprostim, a za narod da me boli uvo. Ja sa Bilalom ne bih mogla da budem intimna dok se Car tušira da nemam emcoije. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena jer mi se ne sviđaju njegovi postupci - pričala je Milica.

-Pričaju koja je za koju gora, a sve su najgore. Ja njih ne ponižavam. Ovo što je Milica ispričala za Anitu meni je ona to sama ispričala i ne mogu ja nju da branim i sve je istina od Marka kako je krenulo, pa do Zole i moji baloni kad su došli i krenula je da gura tu priču - govorio je Bilal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading