"NASILNIK, ŽENE SU DRHTALE OD STRAHA" Zadugarka iznela stravične detalje terora koji Zvezdan sprovodi, o ovome se ćutalo: Zvala bih policiju, klecale su mi noge
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić jedna je skupila hrabrosti da progovori o svakodnevnom nasilju koje Zvezdan Slavnić vrši nad Anom Ćurčić.

-Zamerila bih Zvezdanu što je kao muškarac morao da podnese teret šta je uradio jednoj ženi. U mnogo navrata u rijaltiiju je nasrtao na Anu što ga je još više srozalo kao muškarca. Time dokazuje da jeste bio nasilnik. Zorica je sebe pokazala kakva je Ani prijateljica, čak ga nije ni okrivila za nasilje koje je sprovodio i koje sprovodi nad Anom. Zvezdanu bih poručila da podnese muški, da više ženu ostavi na miru. Ona ga ne provocira, ima pravo da je bole neke stvari i da kaže šta ima. To nije razlog da skoči i onako nasrne da ženama koje su u okruženju počnu da klecaju noge i ne bude nam dobro. Nije prijatno gledati tako nešto u svojoj blizini. Kada bih videla to  na ulici, zvala bih policiju- rekla je Marija.

Podsetimo, Ana nije jedina osoba koju je Zvezdan maltretirao. On je čupao svoju bivšu, dve decenije mlađu, devojku. Najpre ju je čupao, pa joj je potom i udario šamar. Takođe, on je i razvaljivao vrata toaleta, polivao je žene vodom, bacao pečenje na njih, prevrtao krevete, pretio i zastrašivao na sve moguće načine. Bivšem osuđeniku za ubistvo ni to nije bilo dovoljno, te se samopovređivao, preti samoubistvom, te je čak i razbio sto, uzeo komad stakla i naslonio ga sebi na grlo. 

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

PRIZNALA DA VOLI ZVEZDANA Ana se totalno slomila, pa pred svima kroz suze zakukala: "Izgubila sam ga"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading