policija hapšenje mup specijalci
Foto: Alo/Alo!/Ognjen Radošević

Građevinski radnik Z. L. (36) iz Leskovca dobio je 30 dana pritvora jer je, kako se sumnja, u okolini Smedereva krajem novembra 2023.  lokalnoj vračari (57) metalnom štanglom slomio lobanju! Osumnjičeni je to uradio jer, kako je rekao, nije htela da mu omađija bivšu devojku da mu se vrati!

Kako saznajemo, Leskovčanin je nakon policijske potrage uhapšen 15. aprila u Sirakovu prilikom redovne kontrole policijskih službenika Policijske stanice u Velikom Gradištu. Tada je proverom kroz sistem utvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je i sproveden u prostorije Policijske uprave u Smederevu, gde mu je najpre određeno zadržavanje, a nakon salušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu i pritvor do 30 dana.

Prema navodima našeg sagovornika, do brutalnog prebijanja vračare je došlo nakon više tretmana s njom kojima osumnjičeni nije bio zadovoljan. Smatrao je da žena svoj posao nije odradila do kraja, a zatim je odbila da mu omađija bivšu devojku da mu se vrati. 

žena

Foto: Shutterstock

 

- U pitanju je zdrav-prav muškarac koji je zbog svog posla putovao po zemlji jer je radio kao građevinski radnik. Tokom prošle godine zadesio se i u Smederevu. Od kolega je čuo da postoji žena koja može da mu pomogne da reši svoje ljubavne probleme. On je od septembra do kraja oktobra prošle godine više puta posetio tu ženu. Kod nje je sedeo i pio kafu i tada su obavljani ti rituali. Međutim, osumnjičeni se stalno vraćao kod nje i govorio joj da mu u vezi na trenutak bude bolje, a onda se stvari opet pogoršaju - objašnjava naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, Leskovčanin je bio u vezi na daljinu uz povremeno viđanje sa devojkom, koje se često završavalo svađama.

- Osumnjičeni je najpre tražio da mu vračara skida crnu magiju, međutim, nije bio zadovoljan tretmanima i tvrdio je da nisu postignuti efekti koje je želeo. Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni sredinom oktobra prošle godine došao ponovo kod vračare, te zahtevao od nje da baci mađije, odnosno da vrača njegovu devojku. Ona je, kako je sama izjavila, osumnjičenom objašnjavala da se sa tim stvarima ne bavi jer, kako je rekla, „nisu od boga“ i tako se tad završilo njihovo viđenje. Međutim, posle samo dve nedelje osumnjičeni je u večernjim satima, ponevši sa sobom metalnu šipku, bez najave ušao u kuću žene koju je, nakon kraće rasprave i upućenih pretnji, najpre više puta udarao po glavi i telu, nanevši joj teške telesne povrede, dve frakture lobanje i otvoreni prelom desne šake, pri čemu je žena završiča s više hematoma na grudnom košu i nogama - rekao je izvor, i dodao:

 - Nakon što ju je pretukao, osumnjičeni joj je polomio dva mobilna telefona i računare, posle čega je pobegao - rekao je izvor.

Kako saznajemo, komšije su čule galamu iz njene kuće i došle su da vide šta se dogodilo.

- Zatekli su je krvavu i isprebijanu, a potom su obavestili Hitnu pomoć i policiju, koja je na osnovu pronađenih tragova identifikovala osumnjičenog Z. L. - kaže naš sagovornik.

Autor: Enis Sadiku

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading