televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Vojna akademija 5

Promo RTS

 

 

13.00 RTS1

Vojna akademija 5

Pitomci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi - letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze. Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin.

Na večeri kod Marine Tadić

Promo RTS

 

 

22.05 RTS1

Na večeri kod Marine Tadić

Pevačica koja je, po sopstvenom priznanju, pravila najviše pauza u karijeri pokazala se kao vrlo vešta domaćica koja je gostujućem timu So pripremila zdravu i ukusnu večeru a i potvrdila je, kako smo videli, da zaista redovno ide na pijacu. Neke detalje o njoj otkrila je i njena drugarica a Marina je otkrila kako se snašla u ulozi mame i priznala da kroz život ide kao vojnik...

Samac

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Samac

Markantni Džordž Falkoner britanski je profesor književnosti koji 1962. godine živi u Los Anđelesu. Kad jednog dana dozna da je njegov dugogodišnji ljubavnik Džim poginuo u automobilskoj nesreći, Džordž zaključuje da njegov život više nema smisla te čvrsto odlučuje počiniti samoubistvo. Nakon što napiše oproštajno pismo i detaljno razradi postupak suicida, Džordž će sresti nekoliko ljudi zbog kojih će se početi kolebati oko razložnosti i opravdanosti samoubistva. Uloge: Kolin Fert, Džulijana Mur, Nikolas Hoult, Metju Gud.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading