Ubijeni bračni par iz Majdanpeka
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Rade (69) i Rumena (69) Jovanović iz sela Topolnica kod Majdanpeka žrtve su pomahnitalog starca Petra P. (89), koji ih je usmrtio hicima iz lovačke puške! Prema rezultatima obdukcije, Rade je ustreljen u grudi i srce, dok je nesrećnoj Rumeni napadač razneo lice!

Kako Alo! saznaje, prema rezultatima obdukcije ubijenog bračnog para, u njihova tela je ispaljeno šest projektila iz jednog metka.

- Petar P. je ispalio jedan hitac iz lovačke puške, iz kojeg su tri projektila pogodila Radeta, a isto toliko Rumenu. Nesrećni muškarac ustreljen je u predelu srca i pluća, dok je Rumena pogođena u lice i srce - navodi izvor blizak istrazi za Alo! 

Petar Petrović

Petar P. Foto: Privatna foto arhiva

 

Tragedija se dogodila 15. jula, kada je, kako se sumnja, došlo do svađe među komšijama. Petar P. je palio strnjiku i izazivao požar, zbog čega mu je Rade skrenuo pažnju da to ne radi više. Međutim, Petra P. je to razbesnelo, te je uzeo lovačku pušku i usmrtio supružnike jednim hicem dok su sedeli na svom traktoru. Tom prilikom ranio je i Milana Nikolića (56), a prema rečima svedoka, čak je ciljao i četvrtu osobu, Jovanovićevog sestrića.

Pomahnitali Petar se posle krvavog pira povukao na svoj salaš, gde se zatvorio i posle višesatnih pregovora odbijao da se preda policiji. Kako saznajemo, pucao je i na policiju, pa su ga pripadnici SAJ-a neutralisali.

Kuća ubice u Topolnici

Alo

 

Na svom salašu je nakon zločina ispisao sopstvenu umrlicu na zidu kuće, ispod mesta gde je stajala umrlica njegove preminule supruge, a zatim je spremio jelo. Nakon što je ručao, dao se u bekstvo, ali policija ga je ubrzo opkolila i neutralisala, jer je pucao na policiju, pretio im i odbijao da se preda.

Ekipa Alo! bila je na licu mesta na njegovom salašu. Na njegovom stolu su pronađeni ostaci hrane, obario je jaja, skuvao krompir, a zatečen je i načet hleb. Na podu salaša uočena je i velika lokva krvi, nastala nakon što je upucan, a Alo! ekskluzivno objavljuje i njegovu fotografiju iz mlađih dana na kojoj je sa mlađom osobom. Ta slika se nalazila u sobi gde je i upucan.

Takođe, Alo! objavljuje i fotografije traktora na kojem su ubijeni nesrećni supružnici. Na traktoru su zatečeni Radetov prsluk na sedištu i njegov dukser za volanom.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading