policajac
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

 

Porodična tragedija dogodila se nešto posle osam sati ujutru, a nakon zločina sin je pozvao Dom zdravlja i rekao da je njegovoj majci pozlilo.

Kobnog dana Dragan je cepao drva iza kuće u dvorištu, a majka mu je pomagala i sakupljala iverke. Odjednom, okrenuo se ka njoj i iz sve snage je udario po glavi.

-Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva. Dragan je posle toga pozvao Dom zdravlja i rekao: „Mojoj mami je pozlilo, dođite“. Kada su lekari videli da je ženi od udarca pukla glava i da je ubijena, odmah su pozvali policiju. Dragan je sve vreme bio tu i nije se opirao prilikom hapšenja“, podseća sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, policajcima je rekao da je u pitanju nesreća, odnosno da je mislio da udara u panj na kojem je cepao drva!

U porodičnoj kući u Beloj Crkvi živeli su roditelji, Dragan sa dvoje dece i njegov rođeni brat sa ženom i decom.

-U trenutku nesreće ubica je u dvorištu bio sam sa majkom, dok je njegova ćerka spavala u kući. Dragana je supruga napustila pre nekoliko godina, pa je ostao sam sa sinom i ćerkicom, da se brine o njima. Njegova majka Vesna je preuzela brigu o njima jer je Dragan usled bolesti postao veoma agresivan, pa su morali da ga hospitalizuju- ispričale su svojevremeno njihove komšije.

Kako je nakon zločina posvedočio otac ubice i sin pokojnice, Dragan se malo pre ubistva vratio iz bolnice u Vršcu, gde se lečio.

-Nisam bio u kući kada se dogodila nesreća, tako da ne znam da li je moju suprugu Dragan s namerom ubio ili mu je ona nehotice podletela pod sekiru – objašnjavao je tada Draganov otac Lazar dodajuči:

-Delovalo je kao da je ozdravio, ali očigledno nije bilo tako. Otišao sam da podignem ženinu penziju, i eto šta me je dočekalo. Kad sam se vratio, zatekao sam lokvu krvi i moju Vesnu kako leži. Samo sam vrisnuo od bola, prizor je bio jeziv. Glava joj je bila rascepana i video joj se mozak- rekao je tada Draganov otac Laza.

Kako je tada ispričao, njegov sin se godinama lečio zbog psihičkih problema i da je možda trebalo da promeni terapiju.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading