UVEK JE BIO SPREMAN DA POMOGNE Lepa Brena će zauvek pamiti Laneta po rečenici iz "Tesne kože"! (VIDEO)
Alo

Brena je sada otkrila kako je izgledala saradnja sa Lanetom sa kojim se pojavljivala u filmu "Tesna koža", ali i koliko je tužna zbog njegovog odlaska:

- Veoma sam tužna zbog njegove smrti. Bio je neverovatno dobar i originalan glumac.Dok smo sarađivali bio je veoma spreman da pomogne u realizaciji likova i same scene.Neka mu je večna slava - rekla je Brena.

UVEK JE BIO SPREMAN DA POMOGNE Lepa Brena će zauvek pamiti Laneta po rečenici iz

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Podsetimo, Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

UVEK JE BIO SPREMAN DA POMOGNE Lepa Brena će zauvek pamiti Laneta po rečenici iz

Printscreen

 

 

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

Serije i filmovi poput „Tesne kože”, „Metle bez drške”, „Otvorenih vrata”, „Bele lađe” samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat.

NIJE ŽELEO U ALEJU VELIKANA! Poznato vreme i mesto sahrane Laneta Gutovića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading