kamp kombi
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dok su se pripremali za svoju prvu avanturu, pronašli su rukom napisanu poruku u jednoj od fioka, napisanu od strane 10-godišnje devojčice po imenu Popi.

Pismo je bilo sakriveno pored kreveta zajedno sa belom narukvicom i bilo je upućeno svima koji su preuzeli kamp kućicu od njene porodice.

Poruka je glasila:

"Ovo je nekada bila naša kamp kućica i u njoj smo proputovali polovinu Australije. Ovo je bio moj krevet (gornji krevet) i bilo je veoma dobro. U ovoj fioci (gde ste našli ovo pismo) čuvala sam sve svoje posebne stvari koje nisam mogla da ostavim kada bismo krenuli na putovanje.''

,,Nadam se da ćete veoma uživati u ovoj kamp kućici. Ja idem u 5. razred i veoma sam dobra u umetnosti. Imam poruku za vas; sledite svoje snove i kad možete da birate da li ćete da budete u pravu ili da budete ljubazni, odaberite ljubaznost. Uživajte u ovoj kamp kućici."

pismo devojčice

www.facebook.com/printscreen

 

Pismo je podeljeno na Fejsbuku, gde je skupilo veliki broj lajkova i pozitivnih komentara. Ljudi su bili oduševljeni Popinom pozitivnom porukom.

Jedan od komentara glasio je:

"Mudre reči, Popi - za onda, za sada i zauvek."

Drugi su podelili vlastita iskustva pronalaženja sličnih poruka podrške i nadahnuća od stranaca.

Jedan radnik u supermarketu podelio je sliku kartice koju je dobio tokom rada za vreme pandemije koronavirusa. Na kartici je pisalo:

"Sreća nije potrebna, već samo ljubav od onih koji nam najviše znače."

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading