prsten
Foto: Shutterstock

Međutim, nekoliko dana pre godišnjice braka, 13. juna, otkrila je šokantnu činjenicu - burma nije bila Ričardova, kako je preneo Evanston RoundTable.

Fren je ispričala lokalnom portalu da je nabavila lančić i stavila burmu oko vrata nakon što je Ričard, penzionisani profesor fizike na Univerzitetu Lojola u Čikagu, preminuo u bolnici u Evanstonu posle kratke bolesti.

Tog sudbonosnog dana u junu, dok je bila napolju, osetila je potrebu da pogleda natpis na burmi i priseti se trenutka kada je prvi put stavila prsten na Ričardov prst na dan njihovog venčanja. Tada je shvatila da nešto nije u redu.

Odlučna da reši misteriju, Fren je odnela burmu u lokalnu zlatarsku radnju, gde je stručnjak pregledao natpis pomoću lupe i potvrdio da piše: "MG to GB July 20-08" - inicijali i datum venčanja nepoznatog para, prenosi people. 

Ova vest je navela Fren da se priseti stresnih dana koji su prethodili Ričardovoj smrti. U pokušaju da pronađe tragove o grešci sa burmom, setila se da je jedna torba sa raznim ličnim stvarima iz Ričardovog boravka u bolnici nestala.

VERENIČKI PRSTEN

Foto: Shutterstock

 

 

Međutim, veruje da je malo verovatno da je Ričardova burma bila u toj torbi.

Fren je zatražila pomoć od bolnice u Evanstonu i povezala se sa advokatom za pacijente Dijanom Alvarez, koja je sprovela istragu. Alvarez je pažljivo proverila sva mesta na kojima je Ričard bio i razgovarala s obezbeđenjem, ali nije našla prsten.

Fren je čak kontaktirala mrtvačnicu bolnice, ali ni tamo nije našla tragove.

Bolnica je izrazila žaljenje zbog okolnosti u vezi sa Ričardovom burmom i obećala da će raditi na pronalaženju prstena. Takođe su pozvali svakoga ko ima informacije o prstenu sa natpisom "July 20-08 MG to GB" da se javi.

Fren nastavlja svoju potragu i širi vest u lokalnoj Facebook grupi, Everything Evanston, nadajući se da će pronaći Ričardovu burmu koja bi za nju značila ceo svet, vraćajući deo njega i njihove istorije.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading