prazna soba
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Naime, jedan oglas za izdavanje kuće na Miljakovcu izazvao je reakcije korisnika društvenih mreža zbog uslova iznajmljivanja i cene.

Kuća, koja je renovirana i za koju vlasnici traže 550 evra mesečno uz depozit u istom iznosu, deluje na prvi pogled kao prihvatljiva ponuda.

Međutim, ono što je privuklo pažnju jeste činjenica da je kuća gotovo potpuno prazna, osim osnovnih kuhinjskih aparata poput šporeta, frižidera i veš mašine.

Ostali nameštaj i oprema, uključujući krevete i radne stolove, moraju se nabaviti sami, što znači da bi stanari morali dodatno uložiti u opremanje doma.

U opisu kuće navodi se da ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kupatilo i kuhinju, a grejanje je na klimu i norveški radijator.

prazna soba

Foto: Shutterstock

 

Kao prednosti, istaknuta je blizina lokalnih prodavnica, pošte, pekare, osnovne škole, vrtića i Miljakovačke šume, kao i blizina autobuskih linija. Kuća je useljiva od 1. septembra.

Ipak, mnogi Beograđani nisu impresionirani ponudom. U komentarima na društvenim mrežama, izrazili su nezadovoljstvo zbog visokih troškova i dodatnih ulaganja koje bi morali da preuzmu na sebe.

Komentari poput "Nema granice pohlepi" i "Terapiju ste izgleda preskočili danas" odražavaju ogorčenje građana zbog, kako oni vide, nerealnih cena stanodavaca u Beogradu.

Ovaj slučaj ponovo otvara diskusiju o stanju na tržištu nekretnina u Beogradu, gde su cene stanarina u porastu, a uslovi za stanare često nisu u skladu s cenama koje se traže.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading