Dua Lipa, Kosovo i Metohija
Youtube printscreen
Dua Lipa, Kosovo i Metohija, Foto: Youtube printscreen

Dua Lipa, britanska poznata ličnost rodom iz Prištine na društvenim mrežama je propagirala tzv. veliku Albaniju svojim pratiocima kojih iz neobjašnjivih razloga ima jako mnogo, a na ovaj skandal reagovao je i crnogorski košarkaš Dino Radončić.

"Šteta što svoju popularnost koristi na ovaj način, da promoviše mržnju i da izaziva bes mnogih nacija. Totalno nepotrebno", napisao je elegantan odgovor Radončić na društvenim mrežama. Ovo je samo jedna u nizu negativnih replika na Lipine objave i već postaje zabrinjavajuće da li će njen krhki organizam, a naročito um moći da sve to podnesu.

Kao što verovatno već znate, Dua Lipa je prvo tražila od kompanije "Epl" da se na mapama njihovih uređaja jasno vide granice Kosova i Palestine, da bi na kraju okačila fotografiju zastave tzv. velike Albanije, koja uključuje i delove Srbije, Crne Gore, Grčke i Severne Makedonije.

Ako je neko u Srbiji i slušao Lipinu muziku, univerzalni savet ovih dana na društvenim mrežama jeste da se prestane sa tim, što zbog izuzetno niskog kvaliteta numera, što zbog javnih stavova mlade Britanke koji ne priliče odrasloj osobi.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Bora

21.07.2020 21:19

Sta se bre "palite", nju zabole lakat za svim nasim "sportistima" 'estradom" i ostalima za nju je to samo gomila anonimusa, ona stoji iza onoga sto je rekla i mi mozemo samo da 'zamisljamo: kako smo joj "dobro odgovorili".... mozda da je Nole nesto rekao njega zna, ostali nasi, ......samo prazno lajanje u vetar.........

Predrag

21.07.2020 22:11

Baš naprotiv. Produkcijski, aranžerski i melodijski pesme su veoma kvalitetne i originalne, što ukazuje da oko sebe ima veoma jak muzički tim kojeg, verovatno, plaća albanski lobi kako bi Dua, zauzvrat, promovisala "državu Kosovo"

sara

22.07.2020 09:57

Šiptari i albanci za ove gluposti imaju pare, a žive u bedi i od tuđe pomoći!!. Ali uzalud su bacili toliko dolara, ne vredi im!!!. Albanija nikada neće biti velika, a Kosovo nikada šiptarska država!!!.